Crna hronika

Osumnjičeni za krađu identifikovani i lišeni slobode u kratkom roku

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Danilovgrad su, preduzimjaući mjere i radnje u cilju rasvijetljavanja krivičnih djela iz oblasti imovinskih delikata, u kratkom roku rasvijetlili krivično djelo krađa i tom prilikom lišili slobode tri lica za koja se sumnja da su počinila ovo krivično djelo. 
Osumnjičeni za krađu identifikovani i lišeni slobode u kratkom roku
Portal AnalitikaIzvor

Naime, službenici OB Danilovgrad su, 19.06.2018. godine, rasvijetlili krivično djelo krađa počinjeno na štetu ugostiteljskog objekta „Jugoslavija“, a koji se nalazi na magistralnom putu Podgorica – Nikšić, u mjestu Plana, i tom prilikom identifikovali, locirali i lišili slobode G.G. (54), P.Ć. (39) i Ž.V. (52), sva lica iz Podgorice, zbog osnovane sumnje da su počinili ovo krivično djelo. Ono su, kako se sumnja, 18.06.2018. godine, iz navedenog ugostiteljskog objekta otuđili predmete u vrijednosti od 800 eura.

Službenici OB Danilovgrad su na osnovu operativnih saznanja pronašli otuđene predmete i vratili ih vlasniku.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se ova tri lica liše slobode i da mu se privedu uz poseban izvještaj kao dopunu krivične prijave prethodno podnijete protiv nepoznatih počinilaca, zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično djelo krađa. 

Portal Analitika