Politika

Nećemo dopustiti da se Marović i družina vrate na čelo Budve

Imajući u vidu da mi, za razliku od navodno opozicione grupacije, koja se na poziv Đukanovića prva bezuslovno vratila u, kako su ga sami nazvali – Sinđin parlament, nemamo mogućnost da iz skupštinskih klupa odgovorimo na kukakičke napade koji se događaju isključivo u našem odsustvu, odgovaramo im ovim putem, poručio je Danilo Šaranović, poslanik Demokratske Crne Gore.
Nećemo dopustiti da se Marović i družina vrate na čelo Budve
Portal AnalitikaIzvor

On je reagovao na brojne optužbe koje su danas na račun Demokrata stigle iz poslaničkih klupa Demokratskog fronta.

Šaranović kaže da mu je žao iz Skupštine Crne Gore, preciznije iz klupa Demokratskog fronta, dopiru zvuci, kako ističe,  kuknjave za Svetozarom Marovićem i njegovim kumovima, prijateljima i partijskim drugovima koji su pokrali i uništili Budvu.

“Ali, obećavamo im da nikada nećemo dopustiti da se Svetozar Marović i njegova družina vrate na čelo Budve. Na žalost poslanika Demokratskog fronta, oni će i u narednom periodu ostati neutješni, jer ćemo i dalje smjenjivati članove Marovićeve organizovane kriminalne grupe. Biće da Demokratskom frontu ne odgovaraju Krapović i Demokrate zato što ne dozvoljavaju da se iz Budve krade i iznosi, ali da im zato odgovara balkanski primitivizam koji im dopušta da, prilično neukusno, nemajući ni duha ni talenta za to, a držeći da ih imaju, zbijaju šale tražeći analogije između Alekse i Dritana, sa jedne, i Bora i Ramiza, sa druge strane. Nadahnutog govornika Demokratskog fronta, ali, po svoj prilici – nadahnutog samo primitivnim idejama, koji je tu analogiju danas uspostavio u Parlamentu, možemo samo da upitamo: što ima protiv Bora i Ramiza, ta dva imena koja, da ga podsjetimo, predstavljaju simbol antifašističke borbe na ovim prostorima?”, poentirao je Šaranović.

Portal Analitika