Fudbal

Bura kod Hrvata: Jedan od napadača poslat kući!

U sjenci velikog trijumfa Hrvata na premijernom meču u Rusiji buknula je afera - selektor Zlatko Dalić odstranio je iz tima jednog od svojih napadača, Nikolu Kalinića! 
Bura kod Hrvata: Jedan od napadača poslat kući!
Portal AnalitikaIzvor

Kako javljaju Sportske novosti, a prenosi portal Germanijak.hr, Dalić je planirao da u finišu utakmice protiv Nigerije uvede igrača Milana u igru, ali ovaj je to odbio, pravdajući se da ga bole leđa. Zbog toga, odlučeno je da Kalinić koliko danas bude isključen iz kolektiva i poslat nazad kući, u Hrvatsku.    

SN dalje navode kako treba uzeti u obzir da je ovo drugi put da se slična situacija događa, jer i u prijateljskoj utakmici s Brazilom u Liverpulu, ranije ovog mjeseca, Dalić je želio da umjesto umornog Mandžukića uvede Kalinića, ali je ovaj takođe odbio da uđe.

Očigledno da Nikoli Kaliniću ne odgovara status rezerviste, pa je riješio da se na ovakav način "objasni" sa Dalićem koji sinoć nije želio da daje izjave povodom tog događaja.  

"Sve ćete saznati u ponedjeljak", kratko je kazao selektor Hrvatske. Komšijski mediji, međutim, nemaju ni najmanju dilemu - Kalinić od danas više nije član reprezentacije koja Hrvate predstavlja na Mundijalu u Rusiji.

Portal Analitika