TV / Film

Amal rasplakala Džordža Klunija

Na dodjeli nagrada za životno djelo u Los Anđelesu, Džordž Kluni je dobio priznanje struke, ali svoje supruge Amal koja ga je dirljivim govorom i komplimentima dovela do suza.
Amal rasplakala Džordža Klunija
RTS, FonetIzvor

Na 46. dodjeli nagrada Američkog Filmskog Instituta AFI za životno djelo, osim ove nagrade  Kluni je dobio i posebno priznanje svoje supruge koja rijetko govori u javnosti. Nakon što ga je strastveno poljubila, izašla je na pozornicu i počastila ga brojnim komplimentima.

„On je džentlmen u svakom smislu te riječi, a takvi su muškarci danas zaista rijetki. Svako ko ga poznaje, čak i oni koji se ne slažu s njim, reći će vam da nije zaboravio manire“, rekla je Amal.

Nakon što je pohvalila njegovu skromnost, otkrila je publici da je svog supruga upoznala kad se već „pomirila s tim da će ostati usjedjelica“.

„Na početku naše veze skrivali smo se u mom stanu u Londonu i vrlo brzo sam shvatila da, bez obzira na to što se dogodi, nikad više neću poželjeti biti ni s kim drugim. Nijesam mogla zaspati bez njega, a kad bih čitala njegove poruke ili pisma koja mi je ostavljao u torbici, na licu bi mi se pojavio zaljubljeni smiješak“, rekla je Amal.

Kako je dodala, ništa se nije promijenilo ni pet godina kasnije.

„On je osoba kojoj se neizmjerno divim i zbog čijeg se osmjeha rastopim. Ljubavi, s tobom sam pronašla veliku ljubav za koju sam se uvijek nadala da postoji. Vidjeti te sa našom djecom, Elom i Alexanderom, moja je najveća životna radost“, rekla je Amal.

Klunija su toliko savladali osjećaji da je zamalo zaplakao pred svima, prenose mediji. 

More Amal on George, “the person who has my complete admiration...whose smile makes me melt every time. My love, what I have found with you is great love I always hoped existed. And seeing you with our children, Ella and Alexander, is greatest joy in my life." #GeorgeClooneyAFI pic.twitter.com/8IwEHq84AT

— Chris Gardner (@chrissgardner) June 8, 2018

 

Fotografija: People, Pinterest, Getty images

 

Portal Analitika