Zanimljivosti

Voli Motors poziva na humanitarni moto konvoj

Voli Motors i Odsjek za bezbjednost drumskog saobraćaja crnogorske policije organizuju 16. juna humanitarni moto konvoj “Vozi sigurno, misli na djecu” od Podgorice do Tivta.
Voli Motors poziva na humanitarni moto konvoj
Portal AnalitikaIzvor

Cilj konvoja da se skrene pažnja na bezbjednu i sugurnu vožnju motocikala, kao i podsjećanje vozača automobila na važnost posebne pažnje koju bi trebalo pokazati u odnosu na motoriste, kao učesnike u saobraćaju.

“U želji da dodatno oplemenimo ovaj događaj, odlučili smo se da on bude humanitarnog karaktera, posvećen djeci, jer pažnja prema njima čini osnovu svih aktivnosti koje pozivaju na pažnju i sigurnost u vožnji”, navode u kompaniji Voli Motors.

Zato će, dodaju, uručiti dječjem domu “Mladost” u Bijeloj donaciju vrijednu hiljadu eura, kao i dodatnih pet eura po svakom učesniku konvoja.

“Pozivamo vas da se pridružite humanitarnom konvoju “Vozi sigurno, misli na djecu” i da svojim prisustvom date doprinos ovoj akciji”, poručuju u kompaniji.

Okupljanje i registracija učesnika biće organizovano od devet do 9.30 časova u Voli Motors, BMW i MINI prodajno servisnom centru, polazak je planiran u deset časova, okupljanje u Porto Montenegru, u hali Synhro u 12 sati, a potom slijedi nastup djece iz doma “Mladost” i uručivanje donacije.

Portal Analitika