Kultura

Večeras zatvaranje Džada Film Fest-a 2018.

Večeras na Trgu nezavisnosti biće organizovano svečano zatvaranje četvrtog izdanja Džada Film Fest-a 2018. U periodu prije projekcije za posjetioce će biti organizovana promocija hrvatskih vina, kompanije Dalmacijavino koja dolazi iz Splita, kao i muzički program benda "Senkina đeca" koji će izvesti repertoar pjesama Dina Dvornika. Festival će zvanično biti zatvoren projekcijom filma "Ta divna splitska noć".
Večeras zatvaranje Džada Film Fest-a 2018.
Portal AnalitikaIzvor

"Večeras ostavite svoja kola na parkingu i dodjite pješke ili biciklom na završnu svečanost "Džada Film Festa-a 2018". Spremili smo zanimljiv program za završnu noć, tako da pozivamo posjetioce da dođu na Trg Nezavosnosti ranije da bi zauzeli mjesto i uživali u degustaciji hrvatskih vina ili  fotografisanju u Objektivovom kutku. Nastup benda "Senkina đeca"  sa repertoarom Dina Dvornika planiran je da počne oko 20.30h, a početak filma "Ta divna spolitska noć" u periodu od 21h i 21.30." - izjavili su organizatori festivala.

 

"Džada Film Fest-a 2018 "  od 04. juna  svaki dan projektuje filmove za podgoričku publiku u različitim djelovima grada. Tokom prethodnih 6 dana, posjetioci su imali priliku da odgledaju filmove "Kad porastem biću kengur" u ulici Svetozara Markovića, "Volver" u Citi kvartu, "Mali princ" u Dječijem parku,  "Dvije Čađave dvocijevke" na Zabjelu i "Turist" sinoć u bloku V.

Sve projekcije ovogodišnjeg izdanja Džade projektovane su pomoću solarnog bioskopa, a ovim festivalom počela i zvanično sezona zelenih festivala u Crnoj Gori.

 

Portal Analitika