Marketing

Za dobitnike Luče besplatno školovanje na UDG

UDG, u okviru svojih redovnih aktivnosti, a shodno uspostavljenoj praksi otvara vrata svim maturantima koji su zainteresovani da dođu i porazgovaraju sa profesorima, asistentima, profesionalcima iz oblasti ljudskih resursa, vezano za svoje buduće profesionalo opredjeljenje i razvoj.
Za dobitnike Luče besplatno školovanje na UDG
Portal Analitika
Portal AnalitikaAutor
Univerzitet Donja GoricaIzvor


Univerzitet Donja Gorica, shodno praksi koju ima, svakog radnog dana tokom juna mjeseca, otvara vrata svojih fakulteta za buduće studente i njihove roditelje, vezano za razgovor i savjetovanje po pitanju njihovih afiniteta, talenata i opredjeljenja za buduću profesionalnu karijeru.

Kada su u pitanju uslovi studiranja, Univerzitet pruža besplatno školovanje za sve studene  koji su dobitnici Luče.

Studenti mogu dobiti besplatno školovanje tokom cijelog školovanja, ako polože sve ispite i ostvare prosjek iznad 9. Uvažavajući socijalne prilike u Crnoj Gori, za svako drugo dijete iz porodice koje upisuje UDG školarina je 20% niža.

fotografija-udg1

Treće i svako sljedeće dijete iz porodice ne plaća školarinu. Školarina iznosi 1.500 eura godišnje (dva semestra) i postoji mogućnost plaćanja školarine u tri rate (u tom slučaju školarina iznosi 1.600 eura godišnje). Fakulteti UDG nastavu i aktivnosti organizuju u skladu sa inovativnim modelom studija. Prilike, studentske aktivnosti, studijske boravke i usavršavanja, ljetnje škole, seminare, radionice i dr. koje nudi Univerzitet, podrazumijevaju pokrivene sve ili većinu troškova posredstvom različitih stipendija.

Zainteresovani maturanti koji žele više informacija vezano za uslove studiranja, razgovor sa akademskim i stručnim kadrom Univerziteta, mogu se javiti radnim danima na pultu Studentske službe i biće im organizovan sastanak sa zaposlenim na fakultetu ili fakultetima koji su u sferi interesovanja budućih studenata.

 

 

Portal Analitika