Fudbal

Pet igrača Budućnosti ide na pozajmicu

Budućnost je već zaboravila sezonu 2017/18. koja nije donijela ništa od najavljivanog ni rezultat (duplu krunu), ni igru, ni neku posebnu promociju mladih igrača.
Pet igrača Budućnosti ide na pozajmicu
Dnevne novineIzvor

Novi trener, 21. po redu od obnove nezavisnosti, Zoran Govedarica će u ponedjeljak obaviti prozivku za narednu sezonu, pričaće o očekivanjima, planovima… A u planovima “plavih” za narednu sezonu neće biti defanzivci Balša Banović, Marko Tući i Nikola Kumburović, vezista Danilo Marković i ofanzivac Driton Camaj.

Svih pet pomenutih igrača će otići na pozajmicu kako bi se izborili za minutažu i eventualni povratak u Budućnost.

Camaj (21 godina) je debitovao za Budućnost u sezoni 2014/15, sljedeću sezonu je proveo u Interu iz Zaprešića i Dečiću, a onda se vratio među “plave” – odigrao je 42 utakmice u plavom dresu i postigao je dva gola.

Banović (20 godina) i Marković (19 godina) su za tri godine u prvom timu odigrali ukupno 49 utakmica – prvi je upisao 16 nastupa, a drugi 33. Kumburović (18 godina) je u tek završenoj sezoni odigrao dvije utakmice, dok 19-godišnji Tući još nije debitovao za seniorski sastav.

To je to što se tiče odlazaka, a što se tiče dolazaka na meti Budućnosti su Igor Ivanović i Draško Božović prvi je teško ostvariva opcija, dok drugi možda opet zaduži dres “plavih”.

Portal Analitika