Zabava

Sergej Trifunović vrijeđao Đokovića: Idi u FK Vegeterijanac

Dok je Novak Đoković na Rolan Garosu igrao meč protiv Italijana Marka Čekinata, glumac Sergej Trifunović je riješio da na društvenoj mreži Tviter prokomentariše njegov način ishrane.
Sergej Trifunović  vrijeđao  Đokovića: Idi u FK Vegeterijanac
Tviter
TviterAutor
Tviter/NovostiIzvor

Sergej je tokom trajanja meča u Tvitovima uputio niz zamjerki na račun najboljeg srpskog tenisera i zbog toga je naišao na veliku osudu svojih pratilaca.

"Dobro dečko, sad nam već svima ideš na živce: počni da jedeš to meso, batali karfiol, alge, pa kad se penzionišeš, potpiši za FK Vegetarijanac", napisao je on.

Neki od komentara bili su:

- Ne ide na živce svima, ide samo tebi. I ostalima koji očekuju da posle povrede osvoji RG. Dečko je najbolje godine imao kao vegulja, pa ti tad nije smetalo.

- Pričaš o Novaku Đokoviću...a ko si ti??

- Serdjo, mislim da ovog puta nisi u pravu. Dečko se vraća poslije povrede, ako si gledao mogao si primjetiti da nije u pitanju nikakav nedostatak mesa već nedostatak jakih mečeva i uzbudljivih poena. Doći će sve to na svoje. Samo polako.

Dobro dečko,sad nam već svima ideš na živce:počni da jedeš to meso, batali karfiol, alge, pa kad se penzionišeš, potpiši za FK Vegetarijanac.

— Serge Truffaut (@WhistlerDick) June 5, 2018
Portal Analitika