Region

Kako su starlete postale novo oružje mafijaša

Starlete su do sada dovođene u vezu sa elitnom prostitucijom i poslovnom pratnjom. Odnedavno i sa kriminalnom.
Kako su starlete postale novo oružje mafijaša
Prva TV, B92Izvor

Kako starlete mogu da utiču na bezbjednost države?

“Služba ima veoma ozbiljih podataka da su se određene starlete koristile u obračunima mafijaškim klanovima u Beogradu u smislu lokatora“, naveo je Božidar Spasić, bivši šef specijalnog tima službe DB. 

“Dok su u krevetu i dok se maze, on njoj prospe priču šta ona treba da radi, kome ona treba šta da prenese i slično i naravno, ona će to da uradi“, navodi novinar “Ekskluziva“ Srđan Zelenbaba. 

Soraji Vučelić je tako zabranjen ulazak u Srbiju. Više puta je saslušavana poslije ubistva Baranina Amira Osmanagića. 

Tamari Đurić, koja se predstavlja kao klaberkia, nije dozvoljen ulazak u Crnu Goru. Mediji je povezuju sa odbjeglim vođom škaljarskog klana. 

Prema saznanjima Prve televizije, starletama koje, prema ocjeni policija u regionu - predstavljaju opasnost, savjetovano je da se neko vrijeme povuku iz javnosti. 
Postavljalo se pitanje kome se Soraja zamjerila kada joj je nekoliko puta spaljen skupoceni automobil. 

“Ja mislim da je ona dosta u strahu za svoju bezbjednost. Jednom prilikom kada smo se mi vidjeli ona je vozila taj skupoceni džip i baš je rekla da mora na dobrom mjestu da ga parkira za ne daj bože“, naveo je Zelenbaba. 

“Ona je samo nekoliko minuta prije ubistva bila sa Osmanagićem i ona je tada rekla da je od njega željela da pozajmi maserati za snimanje spota njenog prijatelja“, navodi novinarka “Blica“ Miroslava Brkić. 

Tajni spisak sa nepoželjnim strancima ima, prema saznanjima Prve, 560 ljudi. Na spisku su, osim starleta, osobe različitih profila. 

“Vrlo mi je neprijatno kao policajcu da je tako ozbiljna mjera države otkrivena preko starleta. Toliki kriminalci šetaju granicama, sada je ispalo da se sve to radi zbog starleta“, dodao je Spasić. 

Novac u takvim slučajevima pobjeđuje strah. 

“To malo što bude neka frkica na momenat, ovaji im prijeti, onaj im prijeti, one imaju jako dobru zaštitu. Ja mislim da je Soraja zaštićena zato što joj nije dozvoljen ulazak u Srbiju“, navodi Zelenbaba.

Portal Analitika