CEDIS

Sjutra više opština bez struje

Djelovi više opština biće sjutra nekoliko sati bez struje zbog ugradnje novih brojila i radova na mreži, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.
Sjutra više opština bez struje
Portal AnalitikaIzvor

Objekti u kojima budu ugrađivana brojila bez struje će biti od osam do 18 sati.

U Danilovgradu će nova brojila dobiti Mamucevina i Koljat, a u Baru Bjeliši, Mandarići, Ahmetov brijeg i Šušanj.

U Podgorici će zbog radova na mreži, od osam do 15 sati, bez struje biti Gornji Crnci, Ćelija Piperska, Kopilje, Seoce, Radovče, Gostilje, Dobri Do, Ruišta i Vukotica.

Od osam do 17 sati bez struje ostaće radio predajnik, Plavnica i motel Plavnica, a od osam sati i 30 minuta do 13 sati ulica 18. jula i dio Dalmatinske kod Hrama.

Na Cetinju od osam do 18 sati struju neće imati Lastva Čevska.

U Ulcinju će, od osam do 14 sati i 45 minuta, bez struje biti dio Zoganja i Donja Briska Gora, a u Baru od 12 do 13 sati Veliki Pijesak, dio Dobrih Voda, Utjeha i Mrkojevići.

U Budvi od devet do 12 sati struju neće imati dio naselja Podkošljun, u blizini odmarališta Vile zeps, a Tivtu od osam do 11 sati Opatovo.

U Hereceg Novom od devet do deset sati bez struje će biti Baošići, odnosno dio potrošača oko Deli Radivoja, a od deset do 11 sati Zelenika, dio potrošača kod Zmijice.

U Andrijevici od osam sati do 14 sati i 30 minuta bez struje će ostati gradsko područje Andrijevice, Balj, Seoce, Poda, Božiće, Bojoviće, Đuliće, Gračanica, Ulotina, Kruševo, Zoriće, Cecuni, Kruška, Kuti, Košutiće, Dulipolje i Jošanica, a od devet sati do 14 sati i 30 minuta Oblo Brdo.

U Plavu će od osam sati do 14 sati i 30 minuta bez struje biti područje Bogajća, dio Meteriza i Magaze, a u Petnjici od devet sati do 14 sati i 30 minuta Kruščica.

U Rožajama, od devet sati do 14 sati i 30 minuta, bez struje će ostati zaseoci Dautovići i Fejzići.

U Pljevljima će, od osam do 15 sati, bez struje biti Selac, a od osam do 16 sati Ulica Božidara Žugića.

Od devet do 15 sati bez struje će biti Brana Otilovići, Mataruge, Kleke, Vukovo brdo, Kozica, Raćevo, Roganice, Obarde, Kneževići, Gačevića Dolina, Ćirovići, Ljutići, Vrulja, Podborova, Zelena stijena, Vlaovina i Breza.

U Šavniku od deset do 16 sati struju neće imati Miloševići, Kruševice i Bijela, a na Žabljaku, od devet do 15 sati, ulica iznad zgrade Opštine.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odgođeni.

Portal Analitika