Zabava

Kajli Minog ima novog momka

Australijska pjevačica Kajli Minog ima novog momka Pola Solomona, a riječ je o prvom muškarcu koji je uspio da osvoji njeno srce nakon bolnog raskida sa vjerenikom Džošuom Sasom.
Kajli Minog ima novog momka
Story.rsIzvor

Pop zvijezda Kajli Minog primjećena je prvi put sa novim momkom Polom Solomonom, koji ima funkciju kreativnog direktora u poznatom muškom magazinu “GQ”.

Iako se Kajli i Pol viđaju već duže vrijeme, pretpostavlja se od februara, slavni par je tek sada snimljen zajedno, a “San” piše da Pol napušta njenu kuću u ranim jutarnjim satima.

Prethodno, pjevačica je nastupala sa Nikom Kejvom u Viktorijinom parku, a potom se Solomon pridružio njoj i njenom društvu.

Naravno, paparaci su ih sve vrijeme strpljivo čekali, te snimili ekskluzivne fotografije novog para koji izgleda poprilično zaljubljeno – pjevačica se sve vrijeme smijala i šalila sa novim izabranikom.

– Kajli ne žuri da uđe u ozbiljnu ljubavnu vezu, ali trenutno uživa u pažnji partnera. Nije tajna da se osjećala veoma povrijeđeno nakon raskida. Trebalo joj je vremena da preboli, Sada osjeća da je spremna da nastavi dalje – kazao je izvor za britanski “San”.

Kajli i Pol su se upoznali preko zajedničkog prijatelja u februaru, a Pol je sve vrijeme bio njena podrška. Oboje su prikrivali njihovo blisko prijateljstvo.

Inače, Kajli i njen bivši vjerenik Džošua su saopštili da su raskinuli u ferbruaru 2016. godine, nakon što su proveli zajedno tri godine.

U to vrijeme, tablodi su pisali da je pjevačica izbacila britanskog glumca iz kuće zato što se previše zbližio sa španskom glumicom Martom Milans.

Portal Analitika