Politika

Medojević: Novi dil DPS-a i Demokrata u Budvi

Funkcioner DF-a, Nebojša Medojević tvrdi da Demokrate i DPS u Budvi imaju novi dogovor. "Baš kao što sam ranije najavio, Krapović i Duško Marković napravili su dil da plate 6.5 miliona EUR njemačkoj firmi WTE čiji je predstavnik potpisao Sporazum o priznanju krivice, da je sklopio korupcionaski Ugovor  sa Svetom Marovićem na štetu Budve i države Crne Gore", saopštio je Medojević.
Medojević: Novi dil DPS-a i Demokrata u Budvi
Portal AnalitikaIzvor

"Zasto Krapović plaća posledice korupcionaskog Ugovora koji je pravno NIŠTAVAN. 
Zašto Krapović nije pokrenuo postupak za raskid pravno ništavnog Ugovora i podigao tužbe protiv WTE u CG, Njemačkoj i Austriji.? 
Ovo je jasan dil Demokrata sa DPS-om da se pokrije lopovluk Sveta Marovića i predstavnika Njemačke firme WTE. Da je opstina podigla tužbu protiv WTE za korupciju u Njemackoj, ova firma bi morala da plati više stotina miliona kazne i plus odštetu za opštinu Budva.
Ovako su se Marović i Njemci naplatili, a gradjani Budve ispali ovce. Demokrate su pokazale svoje pravo lice. Nova Pozitivna. Sigurni smo da ce građani Budve znati da cijene poštenu i patriotsku politiku PzP u ovom slučaju, gdje su Demokrate sa DPS-om donijele odluku na štetu građana Budve i pokazale da se lopovluk Marovića isplati", dodao je Medojević u saopštenju.
 

Portal Analitika