Fudbal

Bogdanović čestitao "Lovćenu" povratak u elitu

Kao predsjednik klupske skupštine i simpatizer najstarijeg crnogorskog sportskog kolektiva, prvotimcima, stručnom štabu, rukovodstvu i navijačima Fudbalskog kluba “Lovćen” upućujem srdačne čestitke povodom povratka u Prvu fudbalsku ligu, kazao je između ostalog u čestitki predsjednik skupštine kluba, Aleksandar Bogdanović.
Bogdanović čestitao "Lovćenu" povratak u elitu
Portal AnalitikaIzvor

- S gorčinom smo pamtili prošlogodišnje proljeće, kada je “Lovćen”, uprkos dobrim rezultatima i pobjedama nad konkurentima, nakon čitave dekade, ispao u niži takmičarski rang. No, i kada je bilo najteže, vjerovali smo da ova ekipa, uz požrtvovanu struku i upravljanje klubom može obezbijediti brz povratak u najjači rang. 

Vjera i borba se isplatila. Ono što je započeto avgustovskom utakmicom protiv “Mornara”, uspješno je završeno u baražu protiv “Koma” - pa je “Lovćen” sasvim zasluženo opet u društvu prvoligaša, tamo gdje mu i pripada da bude.

Uvjeren da će “Lovćen” u narednoj sezoni biti konkurentan u najjačem rangu i da su pred nama dani tokom kojih ćemo voljeni klub ponovo gledati i na evropskoj sceni, od srca vam upućujem čestitke na povratku u Prvu ligu - zaključio je Bogdanović.

Portal Analitika