Fudbal

Klop pikirao novo pojačanje

Stigao je Brazilac Fabinjo na "Enfild" ovog ljeta, kada se očekivalo da će pojačati Atletiko Madrid, on je skrenuo ka Liverpulu i parafirao sa "Redsima" višegodišnju saradnju.
Foto: Epa/Armando Babani
Foto: Epa/Armando Babani
sportske.netIzvor

Uprava kluba nakon njegovog angažovanja nastavlja potjeru za novim pojačanjima, a jasno je da žele i jednog ofanzivnog fudbalera, kako bi pojačali konkurenciju u napadačkoj liniji.

Najveća želja Jirgena Klopa je krilni fudbaler Barselone Usman Dembele, koji je minulog ljeta za oko 120 miliona eura stigao u Kataloniju iz Borusije Dortmund.

Ipak, njegovu debi sezonu na "Kamp Nou" obilježile su povrede, pa su se često pojavljivale i priče da bi mogao da promijeni sredinu ovog ljeta, uprkos velikoj količini novca koju je Barsa utrošila na njegovo angažovanje.

Sada je Klop spreman da ga dovede u redove svoje ekipe, a kako bi se približio realizaciji transfera, Njemac je odlučio da porazgovara sa majkom fudbalera Barselone, kako bi mu ona pomogla da ubijede Dembelea da se njegova budućnost nalazi na "Enfild roudu".

Vidjećemo da li će taktika njemačkog stratega upaliti, ali jedno je sigurno, nema sumnje da bi Dembele bio vrhunsko pojačanje za "Redse", koji su ovog ljeta riješili da potroše koliko god novca je potrebno, kako bi naredne sezone pružali još bolje partije.

Portal Analitika