Politika

Medojević: Krapović bez znanja koalicije sklopio vansudsko poravnanje sa WTE

Svi su izgledi da je Opština Budva izgubila spor sa njemačkim WTE oko kolektora i da ce građani Budve morati da plate 6 miliona eura, tvrdi lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević.
Medojević: Krapović bez znanja koalicije sklopio vansudsko poravnanje sa WTE
Portal AnalitikaIzvor

On kaže da se sve ovo dešava zbog neznanja ili korupcije u vrhu budvanske vlasti.

“Nismo srećni zbog toga Mi smo upozoravali, pisali, čak sam i lično nudio rješenja, besplatni angažman. Dragan Krapović je ignorisao, pravio se pametan, pregovarao sa premijerom Duškom Markovićem. WTE priznao da je sklopio korupcionaški ugovor sa Marovićem, i sad taj lopovski ugovor došao na naplatu. Ali izgleda da narod ne voli gorku istinu. Draža im je slatka laž”, prenosi CDM.

Medojević poručuje da je Krapović bez znanja koalicije sklopio vansudsko poravnanje sa WTE.

“I platio 6 miliona eura lopovima iz ove firme. Krapović se dogovorio sa Markovićem i Vlada CG je pozajmila 3,5 miliona eura opštini Budva a 2.5 miliona je platila opština Budva koje će građani Budve morati da vrate. Postavlja se pitanje zašto Krapović nije pokrenuo postupak za raskid korupcionaškog Ugovora i podigao tužbe u Crnoj Gori i Njemačkoj i Austriji protiv WTE, a sve ukazuje na to da zna samo on. Ovo je ta tzv. opozicija. Neznanje ili dogovor sa DPS i Markovićem”, ocijenio je lider PzP-a.

Portal Analitika