Turizam

Prvo mjesto za HG "Budvanska rivijera" u kategoriji hotelijerstvo

Hotelska grupa Budvanska rivijera dobitnik je još jednog važnog priznanja - prvo mjesto po ostvarenom prihodu u kategoriji “Hotelijerstvo” projekta “100 najvećih u Crnoj Gori”. 
Prvo mjesto za HG "Budvanska rivijera" u kategoriji hotelijerstvo
Portal AnalitikaIzvor

Riječ je o jedinstvenoj poslovnoj, institucionalnoj i promotivnoj aktivnosti, koja je imala za cilj da na osnovu relevantnih i zvaničnih podataka, javnosti predstavi najveće i najuspješnije domaće kompanije i promoviše odgovorno poslovanje.

Hotelska grupa “Budvanska rivijera” u kategoriji “Hotelijerstvo” proglašena je najuspješnijom kompanijom koja je u 2017. godini ostvarila prihod od 20.955.454 eura.

hg

“Poslovne novine – 100 najvećih u Crnoj Gori“ prva je publikacija te vrste u Crnoj Gori i svojevrsni godišnjak najvećih poslovnih dostignuća. Sadrži sveobuhvatne podatke o najvećim mikro, malim, srednjim i velikim preduzećima po prihodima, dobiti i broju zaposlenih. U publikaciji je data analiza strukture, rezultata, trenda poslovanja i zaposlenosti u 12 privrednih djelatnosti, kao i liste najvećih preduzeća po pojedinim djelatnostima. Takođe, tu je i lista kompanija koje ostvaruju kontinuirani rast ključnih pokazatelja poslovanja u posljednje tri godine. Projekat je realizovala je kompanija “BI Communication” u partnerstvu sa Ministarstvom finansija i Ministarstvom ekonomije. Podatke i analize obezbijedio je BI Consulting, vodeći crnogorski provajder bonitetnih informacija. 

hg1

Hotelska grupa Budvanska rivijera u ovogodišnju turističku sezonu ulazi sa rezultatima koji u dijelu popunjenosti hotela pokazuju povećanje obima prometa u odnosu na prošlu godinu za 20 % ( za prvih pet mjeseci 2018. godine).

Portal Analitika