Društvo

Raspravljaće i o odgovornosti menadžmenta

S obzirom na dnevni red sjednice izvjesno je da će na sjednici biti pokrenuto i pitanje odgovornosti menadžmenta Javnog servisa, na što su pojedini članovi ovog tijela u kontinu itetu ukazivali.
Raspravljaće i o odgovornosti menadžmenta
PobjedaIzvor

Na dnevnom redu je 10 tačaka, a najzanimljivije su one koje se odnose na razmatranje i izjašnjavanje Savjeta o ugovoru između RTCG i Centra za građansko obrazovanje s akcentom na osnovni ugovor, anekse 1 i 2, o čemu je Pobjeda pisala i objelodanila ta dokumenta, nakon što je na posljednjoj sjednici Savjeta Milan Radović upozorio da je ugovor sporan i da ugrožava nezavisnost RTCG. Savjet će se izjasniti i o ugovoru koji je menadžment te kuće sklopio sa Centrom za monitoring.

 Na dnevnom redu je i razmatranje i izjašnjavanje o izvje- štaju o realizaciji programsko-produkcionog plana Radija Crne Gore i portala za period januar-decembar prošle godine. Savjet će se izjasniti i o Zapisniku tenderske komisije za izbor najpovoljnijeg ponu- đača – E3 Consulting. Ta firma uradila je istraživanje koje je pokazalo da gledaoci imaju najviše povjerenja u Javni servis. Raspravljaće se i o Nacrtu zakona o nacionalnom javnom emiteru RTCG. Članovi Savjeta izjasniće se i na prigovor koji je Savjet Muslimana imao na emisiju „Mostovi“, kao i o otkupu tri stana na Malom brdu u Podgorici.

 

 

Portal Analitika