Crna hronika

Osumnjičen da je prebio djevojku šipkom u Studentskoj ulici

Službenici Centra bezbjednosti Podgorica su uhapsili osumnjičenog da je napao žensku osobu i nanio joj teške tjelesne povrede.
Osumnjičen da je prebio djevojku šipkom u Studentskoj ulici
Portal AnalitikaIzvor

- Službenicima CB Podgorica prijavljeno je, 27. maja, od strane građana da je u ulici Studentskoj u Podgorici napadnuta jedna ženska osoba na naročito drzak način, udaranjem šipkom u predjelu glave i tjela. Policijski službenici su izašli na lice mjesta, gdje nisu zatekli napadača, i izvršili uviđaj. Oštećena A.Ž. (26) iz Podgorice je zadobila teške tjelesne povrede. U cilju pronalaska lica službenici CB Podgorica su raspisali lokalnu potragu za osumnjičenim D.M. (29) iz Podgorice.U koordinaciji sa državnim tužiocem u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici, nakon prikupljenih obavještenja od oštećene i svjedoka ovog događaja, policijski službenici su locirali i lišili slobode D.M – navodi se u saopštenju Uprave policije.

D.M. je po nalogu državnog tužioca tom tužiocu priveden na dalju nadležnost zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda.

Portal Analitika