Zabava

MILJANIĆ: Sanjam top manekenstvo i svjetske piste

Cetinjanka Ana Miljanić (18), jedna od 13 finalistkinja u izboru za Miss Crne Gore, kaže da od malena sanja da postane izvrsna manekenka koja ce šetati svjetskim modnim pistama. Ona je zvanično proglašena za Miss Interneta Crne Gore, i u izjavi za Portal Analitike komentariše utiske nakon tog uspjeha.
MILJANIĆ: Sanjam top manekenstvo i svjetske piste
Portal AnalitikaIzvor

"Spremna sam da uložim veliki trud,  kako bih postigla svoje ciljeve. Podrška u svemu što radim je prije svega moja porodica, društvo i agencija D Models u kojoj sam članica. Zadovoljstvo mi je bilo što sam učestvovala u izboru za Miss Crne Gore i naknadno sam proglašena za Miss Interneta 2018. godine“, navela je ona za Portal Analitika.

Prema njenim riječima, na takmičenju  je bilo prijavljeno 250 djevojaka od kojih su u uži krug ušle njih 13.

„Sve smo se lijepo družile tokom priprema, tako da se međusobno nijesmo gledale kao konkurencija. Od izbora za Miss Crne Gore sam očekivala da budem primijećena, a moja očekivanja su se i ostvarila jer sam u zadnjih tri dana dobila mnogo poziva i budućih angažmana u svijetu modelinga i manekenstva“, istakla je Miljanić.

Bile su smještene u predivnom hotelu ACD u Menjinama koji su, prema njenim riječima, bili izvrsni domaćini.

"I ovim putem bih se zahvalila agenciji Miss Yu, oranizatorima, dizajneru Aleksandru Dadu Jovanoviću, aktuelnoj Miss Srbije, i Kristini Đurković misici Evrope koji su nas naučila svemu što treba da ima jedna ambasadorka ljepote“, zaključila je Mljanić.

Redakcija Portala Analitike želi puno sreći lijepoj Ani u nastavku manekenske karijere.

Portal Analitika