Crna hronika

Pronađena marihuna, dva lica lišena slobode

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Bar su danas, postupajući na osnovu operativnih saznanja, lišili slobode dva bezbjednosno interesantna lica zbog postojanja osnovane sumnje da su počinila krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanjen u promet opojnih droga - saopšteno je iz Uprave policije. 
Pronađena marihuna, dva lica lišena slobode
Portal AnalitikaIzvor

''Naime, službenici Interventne jedinice CB Bar su, 29.05.2018. godine oko 01,30 časova, postupajući na osnovu operativnih informacija, zaustavili putničko motorno vozilo marke „Chevrolet“ kotorskih registarskih oznaka, u kojem su se nalazila bezbjednosno interesantna lica B.Đ. (20) i D.H. (21) iz Bara. Kontrolom vozila, policijski službenici su ispod haube pronašli i oduzeli jednu pvc kesu sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuna ukupne težine 173,3 grama'', navodi se u saopštenju. 

Kako dodaju, lica i droga su predata službenicima Odsjeka za borbu protiv droga na dalje postupanje. 

''Opojna droga biće upućena u Forenzički centar radi vještačenja. O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se ova lica liše slobode i da mu se privedu uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da su počinila krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga'', zaključuje se u saopštenju.

droga-bar-1
Portal Analitika