Fudbal

Bejl: Zidan mi nije čestitao

Junak kijevskog finala koji je donio Realu 13. titulu šampiona Evrope Geret Bejl otkrio je da trener Zinedin Zidan nije pričao sa njim po završetku finala. Podsjetimo, Francuz ga je izostavio iz prvog tima na početku utakmice, ali je Bejl poslije ulaska u igru u nastavku sa dva pogotka dotukao Liverpul.
Bejl: Zidan mi nije čestitao
Sportski portaliIzvor

Prvo spektakularnim makazicama, potom i fenomenalnim udarcem s distance, sve uz pomoć nesrećnog Njemca Lorisa Karijusa. Britanski Independent objavio je danas da je Bejl imao zanimljiv medijski istup u miks-zoni kijevskog stadiona po završetku utakmice. Na pitanje novinara da li mu je trener čestitao na odličnoj utakmici, Velšanin je odmahnuo glavom i rekao: "Ne."

To je samo još jedan u nizu detalja koji idu u prilog tvrdnji da će Bejl napustiti Madrid ovog ljeta što je sam i nagovijestio poslije finala.

"Lično, mislim da treba da igram standardnio iz neđelje u neđelju. Ali nisam. Nisam igrao dovoljno, nisam igrao koliko sam želio i očekivao i moraću da sjednem sa čelnicima kluba tokom ljeta i ozbiljno razmislim o transferu", istakao je Velšanin.

Portal Analitika