Crna hronika

Bošković nije pripadnik SAJ-a i nije zastrašivao birače niti bio na Starom aerodromu

Povodom tvrdnje političara Marka Milačića da je Marko Bošković pripadnik SAJ-a koji je navodno zastrašivao birače u naselju Stari aerodrom u Podgorici i navodno otkupljivao lične karte, obavještavamo vas sljedeće:
Bošković nije pripadnik SAJ-a i nije zastrašivao birače niti bio na Starom aerodromu
Portal AnalitikaIzvor

Netačno je da je Marko Bošković uopšte pripadnik SAJ-a i netačno je da učestvovao u bilo kakvom navodnom zastrašivanju ili kupovini ličnih karata u naselju Stari aerodrom u Podgorici tokom jučerašnjeg održavanja lokalnih izbora.

Službenik Bošković je pripadnik Sektora za obezbjeđenje ličnosti i objekata. Juče je bio angažovan na službenim poslovima i zadacima fizičke zaštite štićenog lica koji nisu povezani sa boravkom u naselju Stari aerodrom.

Kao što smo juče i saopštili, Upravi policije je tokom izbornog dana prijavljen 21 događaj a među tim događajima nije bilo nikakve prijave protiv Boškovića.

Sve prijavljene događaje policija tretira odgovorno i profesionalno te stoga molimo da se ime i integritet policijskog službenika koji profesionalno obavlja povjerene poslove i zadatke ne zloupotrebljavaju u političke ili bilo koje druge svrhe. 

Portal Analitika