Politika

U narednih petnaestak dana ćemo se dogovoriti i izaći s najboljim timom za PG

Nije nas iznenadila pobjeda na lokalnim izborima u Podgorici. Vjerovali smo da program koji smo ponudili, uz ljude s naše liste, garantuje ovakav izborni reziltat. Ponosan sam na to što smo uradili i nadam se da ću crnogorska opozicija konačno izvući pouke iz još jednog ubjedljivog poraza, ocijenio je nosilac liste DPS-a u Podgorici, Ivan Vuković.  
U narednih petnaestak dana ćemo se dogovoriti i izaći s najboljim timom za PG
Portal AnalitikaIzvor

On je na konferenciji za medije saopštio da opozicija vodi politiku baziranu na uvredama, primitivizmu i nerealnim obećanjima.

„Nadam se da će se presabrati, realno sagledati stvari, krenuti sa ozbiljnijim programom i identifikovati se kao realna opozicija, i, mozda, jednog dana biti neko ko će moći da nam priprijeti. Ponosan sam što sam dio mladih ljudi koji su iz najiskrenijih potreba ušli u ovu priču s željom da daju svoj doprinos“, istakao je Vuković.

On je rekao da još uvijek ne razmišlja o poziciji gradonačelnika Podgorice.

„Demokratska partija socijalista je sa svojim partnerima ponudila listu od 61 osobe, koja može da odgovori svakoj funkciji u glavnom gradu. U narednih petnaestak dana ćemo se dogovoriti i izaći s najboljim rješenjima i najboljim timom. I dalje ne razmišljam o poziciji gradonačelnika“, rekao je nosilac liste DPS-a.

Odlazeći gradonačelnik Podgorice Slavoljub Stijepović, rekao je da juče održani izbori pokazuju jasnu domijaciju DPS-a i njegovih koalicionih partnera.

stijepovic

„Zahvalio bih se svima koji su izdržali pritiske tokom jučerašnjeg dana koji su ostali dostojanstveni i koji su postali posvećeni onom što čini zakonit izborni proces. Ovo je nova lista, spoj mladosti i iskustva i spoj dokazanih provjerenih kadrova. Ovo je realan i ostvarljiv program i garant da će Podgorica nastaviti da se razvija ubrzano po mjeri građana i evropskim putem“, rekao je Stijepović. 

Portal Analitika