Politika

SD će razvijati evropsku Podgoricu

Sa posljednjih predizbornih Ćakula u organizaciji Foruma žena Podgorice, nosilac liste Socijaldemokrate - Ivan Brajović - Dosljedno za Podgoricu" Đorđe Suhih poslao je završnu poruku.
SD će razvijati evropsku Podgoricu
Portal AnalitikaIzvor

„Socijaldemokrate su izuzetno zadovoljne kampanjom i reakcijom sugrađana u razgovorima sa našim aktivistima.

Sugrađanke i sugrađani su prepoznali da smo partija drugačije političke kulture. Prepoznali su i rezultate ostvarene u resorima na čijem čelu su bili naši ljudi. Naša kampanja je bila pozitivna, kulturna i što je najvažnije iskrena i konkretna, bez neostvarljivih projekata, futurističkih animacija, populizma i demagogije.

Mi smo jedini koji su predstavili rezultate svoga rada, jer želimo da građani svoje odluke donose na osnovu konkretnih činjenica, a ne na osnovu praznih priča i obećanja. Ponudili smo najbolje ljude, konkretna i realna rješenja, kako bismo nastavili razvoj Podgorice po mjeri svih građana. U ovoj konkurenciji političke ponude građani imaju čist izbor. Ako su za državotvornu i evropsku Podgoricu, koja se razvija po mjeri svih građana, njihov izbor su Socijaldemokrate pod brojem 7“, izjavio je Suhih.

Portal Analitika