Fudbal

Svečano otvaranje sportskog kompleksa OFK Mladost Lješkopolje 1970

Večeras, s početkom u 20 h, biće upriličeno otvaranje dijela sportskog kompleksa fudbalskog kluba "Mladost Lješkopolje 1970" koji trenutno čine dva fudbalska terena (sa prirodnom i vještačkom podlogom) i prateći sadržaji. 
Svečano otvaranje sportskog kompleksa OFK Mladost Lješkopolje 1970
Portal AnalitikaIzvor

Pored već realizovanog, uprava je najavila da se trenutno projektuje zapadna tribina stadiona "DG Arena", kapaciteta 2.800 mjesta, tako da će sa već izgrađenom istočnom tribinom, kapacitet stadiona biti oko 4.000 mjesta.

Takođe, u narednih šest mjeseci kompleks će se upotpuniti sa jos dva pomoćna terena, jedan sa prirodnom i drugi sa vještačkom podlogom.

Dakle, riječ je o izgradnji kompleksa sa glavnim terenom i tri pomoćna. Vizija uprave kluba je da je jedino kvalitetnom infrastrukturom moguće stvoriti prave sportske zvijezde i da se ovakvim razvojem infrastrukture postavljaju temelji za razvoj fudbala, ali i daje veliki doprinos zajednici, u užem i širem smislu - kroz afirmaciju sporta i zdravog načina života.

sportski-kompleksdg

Napominje se i da je pozicija kompleksa idealna, kako za treniranje, tako i za odigravanje fudbalskih utakmica, obzirom na blizinu rijeke Morače i realizaciju jugozapadne obilaznice i bulevara Donja Gorica.

Na svečanosti otvaranja prisutnima će se obratiti predsjednik FSCG Dejan Savićević, predstavnik zajednice Donja Gorica gospodin Miomir M. Mugoša i izvrsni direktor kluba Andrija Radoman. 

Portal Analitika