Politika

Podržite koaliciju „Za dobro građana Podgorice – Milo Đukanović“

Odbor Bošnjačke stranke (BS) na nivou glavnog grada pozvao je svoje članstvo i simpatizere da izađu u što većem broju na predstojeće lokalne izbore zakazane za nedjelju. Kampanjom smo, kažu iz BS, nastojali afirmisati sve ono što je stranka do sada uradila, predstavljajući građanima program za koji ćemo se boriti u narednom mandatu.
Podržite koaliciju „Za dobro građana Podgorice – Milo Đukanović“
Portal AnalitikaIzvor

- Zajedničkim ramazanskim druženjima, uz tradicionalnu večeru – iftar, bilo je prilike da razgovaramo sa našim biračima i ukažemo na važnost i značaj predstojećih lokalnih izbora.

Obilazak naselja u kojima dominantno živi bošnjačko-muslimansko stanovništvo i direktan kontakt sa građanima omogućio nam je spoznaju potreba koje imaju i problema sa kojima se susreću, a što ćemo kroz buduće učešće u vlasti nastojati da riješimo i realizujemo u domenu realnih mogućnosti – navode iz BS.

Iz te partije su uvjereni da su njihovi simpatizeri prepoznali zalaganje i da će im i ovoga puta ukazati povjerenje „kako bi nastavili da ih autentično predstavljamo u gradskoj Skupštini i Izvršnoj vlasti“.

- Pozivamo naše sunarodnike, da u nedjelju 27. maja, podrže pobjedinčku koaliciju „Za dobro građana Podgorice – Milo Đukanović“ koja se nalazi pod rednim brojem 1 – poručuju iz BS.

Portal Analitika