Košarka

PAVIĆEVIĆ: Budućnost je i dalje veliki favorit

Mornar je pobijedio Budućnost Voli na startu finala domaćeg prvenstva, ali trener tog tima Mihailo Pavićević kaže da je Budućnost i dalje veliki favorit.
PAVIĆEVIĆ: Budućnost je i dalje veliki favorit
Portal AnalitikaIzvor

Barani su napravili brejk, ali su ostali bez Nemanje Vranješa koji se povrijedio, a po izjavi trenera teško da će igrati u nastavku serije.

- Mi igramo našu košarku cijele godine i ako nam to pođe za rukom onda nas je teško držati. Bili smo raspoloženiji večeras. Jedna pobjeda ne znači ništa, Budućnost je veliki favorit u ovoj seriji pogotovo sada kada smo ostali bez Vranješa koji je praktično nenadoknadiv. Ipak mi ćemo se boriti i dalje i pokušati da nastavimo ovako - kazao je Pavićević.

Mornar je vodio čitav meč, a loša prva četvrtina "plavih" bila je presudna, kaže pomoćnik u stručnom štabu Budućnosti, Igor Đaletić.

- Prije svega mislim da je prva četvrtina odredila tok utakmice. Neočekivano mekano smo ušli u meč i dozvolili smo Mornaru da se odlijepi. Nije nas išao šut, napravili smo neke neočekivane greške i otišli u poraz. Igra se na svaka dva dana idemo dalje, pokušaćemo da se oporavimo - izjavio je Đaletić.

Portal Analitika