Politika

Demokrate: Po naređenju Đukanovića u mafijaškom stilu prijetili Vladimiru Martinoviću

Da Đukanović i njegovi izvođači radova na lokalu ne prezaju ni od čega kad se nađu u izglednoj situaciji da gube vlast na svim nivoima, najbolji je dokaz skandalozni postupak koji je, prema našim informacijama, naručio lično „šef“ DPS-a i predsjednik svih kriminalaca. Naime, sramni plakati, fotomontaže, kojima se kleveće i vrijeđa potpredsjednik Demokrata i nosilac naše liste u Kolašinu, Vladimir Martinović, već neko vrijeme osviću u Kolašinu. Na stranu to što je sve što se njima sugeriše gola neistina, danas su otišli i korak dalje. DPS, po naređenju Đukanovića lično, poslao je danas poruku u mafijaškom stilu Vladimiru Martinoviću - tvrde iz Demokratske Crne Gore.
Demokrate: Po naređenju Đukanovića u mafijaškom stilu prijetili Vladimiru Martinoviću
Portal AnalitikaIzvor

“Da Đukanović i njegovi izvođači radova na lokalu ne prezaju ni od čega kad se nađu u izglednoj situaciji da gube vlast na svim nivoima, najbolji je dokaz skandalozni postupak koji je, prema našim informacijama, naručio lično “šef“” DPS-a i predsjednik svih kriminalaca. Naime, sramni plakati, fotomontaže, kojima se kleveće i vrijeđa potpredsjednik Demokrata i nosilac naše liste u Kolašinu, Vladimir Martinović, već neko vrijeme osviću u Kolašinu. Na stranu to što je sve što se njima sugeriše gola neistina, danas su otišli i korak dalje. DPS, po naređenju Đukanovića lično, poslao je danas poruku u mafijaškom stilu Vladimiru Martinoviću”, navodi se u saopštenju.

Oni tvrde da je jutros plakat neistinitog i uvredljivog sadržaja po potpredsjednika Demokrata i nosioca liste za Kolašin izložen na mjestu predviđenom za postavljanje čitulja.

“Ovo je jasna prijeteća poruka Martinoviću i crtanje mete na njegovo čelo direktno od strane Mila Đukanovića. Zna se da se u DPS-u, ni u jednom mjesnom odboru, ništa ne može učiniti bez miga “šefa”. A šta znači kad Đukanović crta mete i tako daje odriješene ruke kriminalcima za pucanje i ubijanje, na svojoj koži je nedavno, po drugi put, osjetila novinarka Olivera Lakić. Imajući u vidu ambijent koji su Đukanovićeva politika i on lično stvorili i koji i dalje stvaraju, ove stvari ne smiju proći neopaženo i nekažnjen”, ističe se u saopštenju.

Zbog toga kako kažu od nadležnog tužilaštva očekuju da u što skorijem roku otkriju počionice i, što je još važnije, “nalogodavce ovako bezumnih i sramnih akata, kako bi se preduprijedile posljedice koje ovi monstruozni postupci sobom nose”.

“Za Đukanovića poruka, ali ne mafijaška kakve on, vidimo, šalje: znamo da si nervozan zato što nećeš vratiti Kolašin pod svoju kontrolu i znamo da si nervozan jer ćeš izgubiti izbore, ali nas nećeš uplašiti. Ruka države vladavine prava će te stići uskoro”, zaključuju Demokrate.

Portal Analitika