Region

Beba se provukla ispod ograde balkona i pala

Beba od svega godinu dana, koja je u ponedjeljak pala sa terase drugog sprata zgrade u centru Leskovca, uspješno se oporavlja u niškom Kliničkom centru, a prognoze ljekara su ohrabrujuće. 
Beba se provukla ispod ograde balkona i pala
Beogradski medijiIzvor

Ona je zadobila frakturu baze lobanje, ali je u stabilnom stanju. Komunicira sa okolinom i reaguje na nadražaje. Ljekari očekuju da sve bude okončano potpunim oporavkom deteta. Prema nezvaničnim informacijama, beba se, najvjerovatnije puzeći, provukla ispod staklene ograde i tako pala na pločnik ispred zgrade.

Djevojčica, kojoj su nedavno proslavili prvi rođendan, mnogo je sitnije građe u odnosu na djecu njenog uzrasta. Još ne hoda već samo puzi. Tako je, najvjerovatnije, izašla kroz otvorena balkonska vrata, dok je majka širila veš. Provukla se ispod staklene ograde terase i pala na pločnik koji vodi do podzemne garaže namijenjene stanarima.

- Tako jeziv vrisak nikada u životu nisam čuo. Pomislio sam da se nešto dogodilo nekoj djevojčici u dvorištu obližnje osnovne škole i krenuo na ulicu, ali sam kasnije shvatio da je to bio vrisak očajne majke za sopstvenim djetetom - priča stariji muškarac u susjedstvu dok mu se oči pune suza.

- Vidio sam kada je bosa, plačući, istrčala na ulicu, a za njom i komšiju koji je nosio djevojčicu. Glavica joj je bila naslonjena na njegovo rame, ali nije bilo krvi. Mislim da nije plakala. Vikao je i mahao rukama tražeći auto, jer je njegov najvjerovatnije bio u garaži. Zaustavili su neko vozilo koje se tu okretalo i otišli u bolnicu.

Portal Analitika