CEDIS

U više opština bez struje, zbog radova na mreži

Djelovi više opština biće danas nekoliko sati bez struje zbog ugradnje novih brojila i radova na mreži, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.
U više opština bez struje, zbog radova na mreži
Portal AnalitikaIzvor

Objekti u kojima budu ugrađivana brojila bez struje biće od osam do 18 sati.

U Podgorici će nova brojila dobiti Lamela 3B, ulice Steva Boljevića, Avnoja bb, Zelenika, M. Petrovića, Princa Mihaila, Taraboska, M. Popovića, Lamela VS i Dajbabska gora.

U Baru će nova brojila dobiti Dubrava Veliki pijesak, Sintin potok, Topolica, Dobra voda – Pod glavicom, ulica 24. novembra, M. Ploče i Bulevar revolucije.

U Podgorici će, zbog planiranih radova na mreži, od osam sati i 30 minuta do 14 sati bez struje biti dio ulica Boška Buhe, Barska i dio Ivangradske i ulice Dr. Filipa Šoća, a od devet do 15 sati zgrade Maše i Inpeka u ulici Ivana Vujoševića.

U Nikšiću će od deset do 13 sati bez struje ostati Podprisoje, Gornja Brezna, Lug, Duba, Bajovo Polje, Zaborje, Bukovac, Miljkovac, Rudinice, Zakamen, Seljani, Potrk i Polje Pejovića.

U Kotoru će od deset do 12 sati bez struje biti korisnici u okolini Stare Rivijere, a u Herceg Novom od osam do 18 sati Sušćepan, odnosno Trebesin.

U Budvi će od devet do 14 sati bez struje biti dio naselja Lazi kod skladišta Norme, a u Baru korisnici sa trafostanice Rena.

U Pljevljima od osam do 15 sati struju neće imati Odžak, Zekavica, Vilići, Alići, Lijeska, Dubočica, Rasno, Korijen, Bratosavina, Podkrajci, Kordovima, Maoče, Košare, Varine, Bujaci, Borova, Gradina, Vodno i Šula, kao i ulice Durmitorska, Bobovska i Kozaračka.

U Šavniku od devet do 15 sati struju neće imati Malinsko, dol će u Plavu od osam sati do 14 sati i 30 minuta bez struje biti Đurička Rijeka, ulice Ređepagića i Šlama i Dio Završ.

Portal Analitika