Politika

Abazović i Bečić se zaigrali video igricama

Bečićeva i Abazovićeva družina koja kampanju za lokalne izbore u Glavnom gradu, ali i svim drugim opštinama u Crnoj Gori, vodi video igricama, ovaj put se  malo zaigrala u Zeti, smatraju iz DPS-a.
Abazović i Bečić se zaigrali video igricama
Portal AnalitikaIzvor

„Privatni objekat uglednog zetskog domaćina Veselina Muja Vučinića, mešetari za "21 vijek" su označili kao objekat od koga će, ukoliko dođu na vlast, napraviti omladinski centar?! Da li nam to  Bečić i Abazović, sugerišu da će ako dobiju vlast otimati privatnu imovinu i od nje stvarati društvenu?! Ili će prije biti da je ovo samo konkretan primjer neozbiljnosti, obmana  i opsjena kojima ova dvojica potcjenjuju inteligenciju građana, ocjenjuju iz DPS-a.

omladinski-centar

Da se, prema njihovim riječima, ne radi o ozbiljnom izbornom procesu na kojem birači odlučuju možda o najznačajnijim pitanjima za njihov svakodnevni život, ova neozbiljna epizoda iz Zete bi, kažu, bila povod za smijeh.

„U konkretnim uslovima, pet dana pred izbore, ovo je dokaz da grupa amatera i političkih lakrdijaša, predvođena Bečićem i Abazovićem, ne zna za granice. Svaki put kad pomislimo da su dotakli dno, oni padnu još niže“, zaključuju iz DPS-a.

Portal Analitika