Politika

Đukanović čovjek od riječi i djela

Predsjednik Savjeta za saradnju sa dijasporom Vlade Crne Gore Nenad Popović čestitao je građanima Dan nezavisnosti, a Milu Đukanoviću preuzimanje funkcije predsjednika Crne Gore.
Đukanović čovjek od riječi i djela
Portal AnalitikaIzvor

"Predsjedniče Đukanoviću, građani Crne Gore su 15. aprila birali mudro i nijesu dali povjerenje političkim avanturistima, nego su poput njemačkih birača prije nekoliko mjeseci, izabrali stabilnost, sigurnost i kontinuitet evroatlantskih integracija naše države", naveo je Popović.

Navodi, da budi optimizam Đukanovićeva izjava da će se tokom mandata pozabaviti pitanjem identiteta u smislu formiranja tijela koje bi osnazilo svijest o našoj nacionalnoj, jezičkoj i crkvenoj samobitnosti.

"Dosadašnjim državničkim radom pokazali ste da ste čovjek od riječi, a u odsudnim momentima za našu državu i čovjek od djela. Ovim putem, želim da Vam u ime Savjeta za saradnju sa dijasporom Vlade Crne Gore, njegovog Predšjednistva i u moje lično ime, čestitam izbor za predsjednika Crne Gore i poželim sreću i uspijeh u vršenju mandata", poručio je Popović.

On je građanima u domovini i cijelom iseljeništvu, čestitao predstojeći praznik Dan nezavisnosti Crne Gore.

Portal Analitika