Politika
  • Portal Analitika/
  • Politika /
  • Reagovanje Demokrata: Šta bi, Divanoviću, sa onim stotinama hiljada što ti je svojevremeno uzeo šef OKG

Reagovanje Demokrata: Šta bi, Divanoviću, sa onim stotinama hiljada što ti je svojevremeno uzeo šef OKG

Pitali smo se, skoro da su padale i opklade, ko će ovog puta da uzme „šefa“ u zaštitu – šefov mikrofon Nikolić, šefovo kumče Rakočević, koji tuđe misli i u okviru saopštenja prenosi kao svoje, ili možda neko od stare garde kao Obrad Mišo? Moramo da priznamo da nam ni na kraj pameti nije bilo da će ovako rano, sedam dana pred izbore, iz rukava izvući ono najbolje u skladu sa njihovim izopačenim shvatanjem, a u smislu univerzalnih vrijednosti najgore što imaju. Čovjeka koji je i sopstvenog oca nazvao izdajnikom radi političkog ćara i dodvoravanja šefu. Pojavio se Divanović da brani Mila, isto kao da je on dužan Đukanovićima nešto, a ne obratno - navodi se u reagovanju Spasa Popovića, člana Mladih demokrata.
Reagovanje Demokrata: Šta bi, Divanoviću, sa onim stotinama hiljada što ti je svojevremeno uzeo šef OKG
Portal AnalitikaIzvor

''Šta bi, Divanoviću, sa onim stotinama hiljada što ti je svojevremeno uzeo šef OKG po sopstvenom priznanju, Svetozar Marović? Svi tvoji tužiše Prvu banku i prvog brAca i vratiše pare, samo ti nisi imao hrabrosti ni svoje da tražiš. Zauzvrat ti je, izgleda, milije da braniš šefove i da se vidi da ih braniš, da svi dobro zapamte kakav si apologeta i režimlija. Nećemo se detaljnije osvrtati na njegovo hrabrenje u susret izvjesnom porazu u Podgorici, koji Divanoviću neće biti prvi – još ni onaj u Budvi nije prebolio. Samo je njemu oslobođenje Budve od organizovane kriminalne grupe njegovog „podšefa“ palo teško, dok su građanke i građani Budve jedva dočekali da skinu jaram sa vrata i da se vrate normalnom životu sa odgovornom vlašću na čelu. Međutim, ubode i čovjek zvani „razočaranje svojih predaka“ poneku da valja. Tačno je, Divanoviću - mladost zaista može svašta. Žalosno je što ti to još nisi iskusio, jer i zatvoreni um i perverzna želja da se uvijek ima gospodar i mladost bace u zasjenak. Tako je i sa tobom Divanoviću: mlad po godinama, a voli ropstvo i bori se za njega'', ističe se u saopštenju. 

On dodaje da je Divanoviću današnja inauguracija bila prilika da se ''približi svom voljenom vođi''.

''I da ćeš uspjeti i na koju fotografiju da se uguraš. Izvini, Divanoviću, svaka tebi čast, ali nešto ne vjerujemo da je Đukanoviću draže što će imati kalibar ljudi kao što si ti umjesto evropskih i svjetskih zvaničnika. Ipak su svi oni dobro razmislili i shvatili da im nije mjesto na „krunisanju“ posljednjeg evropskog diktatora. Kad smo kod „kuliranja“, sjetismo se kuliraže koju je Mugoša priredio „neutralnom“ brataniću Miška Vukovića i to na Konvenciji vaše Partije. I kad pomenuste tužilaštvo, osim tvog nikad prežaljenog „podšefa“ Marovića, imalo je Tužilaštvo pune ruke posla i sa Miomirom Mugošom. A kad pravna država i vladavina prava zaživi, tek će da ima. 6 sati je prilično visoko postavljen rekord kad je riječ o prvom saslušanju, ali vjerujemo da će ga šef svih građana kriminalaca oboriti, nadmašiti za koplje. Tada mu neće pomoći ni tvoja apologetika'', zaključuje se u saopštenju.

Portal Analitika