Društvo

I sjutra višesatna isključenja struje

Djelovi više opština biće sjutra nekoliko sati bez struje zbog ugradnje novih brojila i radova na mreži, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.
I sjutra višesatna isključenja struje
Portal AnalitikaIzvor

Objekti u kojima budu ugrađivana brojila bez struje biće od osam do 18 sati.

U Podgorici će nova brojila dobiti Kombinat, Titeks, Pamučni kombinat i ulice 8. marta, Buda Tomovića, Vojisavljevića, a u Baru Veliki pijesak, Dubrava, Čeluga i Topolica.

Na području Glavnog grada će, zbog radova na mreži, od devet do 15 sati, bez struje ostati zgrada Pejtona u ulici Oktobarske revolucije, zgrada Cosmetics marketa i dvije zgrade iza u ulici Kralja Nikole, kao i Trg vojvode Bećir - bega Osmanagića.

Od osam sati i 30 minuta do 15 sati bez struje će biti dio Lješkopoljske ulice, ulice Bora Tamindžića, Desanke Maksimović, Dušana Duće Mugoše, kao i Dom zdravlja u Donjoj Gorici.

Bez struje će od 11 do 15 sati biti sela Kosor i Kupusci, a od osam sati i 30 minuta do 14 sati dio ulice Boška Buhe, Barska ulica, dio Ivangradske i dio ulice Dr Filipa Šoća.

U Nikšiću će od 11 do 13 sati bez struje biti Grahovo, Spila, Grahovac, Zaslap, Nudo, Zakurljaj, Prisoje, Podkraj, Katunjani, Tospude, Trešnjevo, Osječenica, Rojevići, Gornje Polje, Vilusi, Maočići, Riječani, Jasen, Podbožur, Kamensko, Smrduša, Cerovica, Pometenik, Busak, Muževice, Trepča, Lastva, Brankov Do, Rudine, Ramovića Do, Jabuke, Brestice, Srni Do, Trubjela, Krstac, Vonjin Do, Balosavi, Tupan, Klenak, Štrpca, Dubravča Do, Dolovi, Milovići, Macavare, Renovac, Miljanići, Čista Vlaka, Prijeka Ljut, Crni Kuk, Somina, Krtine, Dubočke i Cerovačka glavica.

Od devet do 15 sati bez struje će biti Zagora i Okolišta, od deset do 11 sati dio korisnika u Kočanima, a od deset do 13 sati područje Trebješke ulice.

U Herceg Novom će od devet do 15 sati bez struje ostati dio naselja Kamenari i Đurići, a od osam do devet sati kratkotrajni prekidi u napajanju biće u dijelu Igala (Petlja i Igman) i dijelu naselja Topla (Prvoborac). 

U Ulcinju će od osam do 18 sati bez struje biti Pistula, Gač i naselje kod pekare u Kodrama, a u Bijelom Polju od devet do 15 sati Dobrinje, Tusto i Mokri Lug.

U Kolašinu će od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta bez struje ostati Selišta, Drpe, Biočinovići, Rijeka Mušovića i Ski – centar, a od osam sati i 30 minuta do 14 sati Prekobrđe.

Od devet do 14 sati i 30 minuta u Andrijevici će bez napajanja električnom energijom biti Peovac, Oblo Brdo, Sjenožeta, Gradišnica, Gnjili Potok, Kralje, Trešnjevik, Prisoja i Štavna.

U Rožajama od devet do 14 sati i 30 minuta struju neće imati Donja Lovnica i Bubovići, a u Beranama od devet do 14 sati Rasadnik.

U Pljevljima će bez napajanja strujom od osam do 15 sati biti ulica IV Sandžačke, Ljutići i Šula, a od osam do 12 sati Đurđevića Tara, Kosenica i Paćevina.

U Žabljaku će od devet do 15 sati bez strujue biti Ponor.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odgođeni.

Portal Analitika