Marketing

Uz M:tel pakete dobijate najbolje ocjene

Kompanija M:tel od prošle godine ima specijalnu ponudu za studente. U susret prošloj fakultetskoj godini, studentima je ponuđen postpejd paket pod nazivom  "Za sve tvoje ocjene“, koji donosi fenomenalne resurse u okviru pretplate, uz kupovinu jednog od super modela pametnih telefona.
Uz M:tel pakete dobijate najbolje ocjene
M:tel
M:telAutor
M:telIzvor

Predstavnica marketinga M:tela Persa Spajić navela je da svaki od ponuđenih postpejd studentskih paketa uključuje fenomenalne resurse 150 minuta ka svim mrežama u Crnoj Gori, 1.500 minuta i 500 SMS-ova u M:tel mreži i neograničeni internet.

- Studenti mogu uzeti telefon i mjesečnu pretplatu od šest eura do deset eura, zavisno od vrste telefonskog uređaja, koji sami biraju – kazala je Spajić.

Prilikom potpisivanja ugovora student je u obavezi dostaviti indeks na uvid, a ugovor se potpisuje na 24 mjeseca.

- Ovaj M:telov projekat je jedinstven u Crnoj Gori i može se reći da spada u domen društvene odgovornosti kompanije, jer su studentima ponuđeni paketi shodno njihovim potrebama i skromnijim finansijskim  mogućnostima – objasnila je Spajić.

Ona je dodala je kompanija M:tel u toku dosadašnjeg trajanja projekta sarađivala sa upravama svih crnogorskih fakulteta i brojnim studentskim organizacijama. Ona posebno naglašava uspješnu saradnju M:tela sa studentskim radiom Krš i studentskom organizacijom AIESEC.

persa-spajic

Persa Spajić

- M:telovu brigu o studentskoj populaciji prepoznali su studenti i fakulteti.

Svi su jednoglasni i jedinstveni u ocjeni da je to odličan projekat i da je M:telov studentski paket na ovim prostorima najpovoljniji za skromni studentski džep – rekla je Spajić i dodala da i ubuduće kompanija M:tel očekuje još veću saradnju sa fakultetima i studentskim organizacijama na ovom projektu.

Prema njenim riječima, ovaj M:telov paket je u prethodnom periodu unapređivan, te je na osnovu sugestija studenata kompanija M:tel dodala nove telefonske uređaje u ponudi za ovaj paket.

- Kompanija M:tel je to radila prepoznajući potrebe studenata i njihove mogućnosti, prepoznajući ih kao nosioce budućeg crnogorskog digitalnog razvoja. Upravo zbog toga M:tel uključuje mlade ljude u svijet tehnoloških inovacija i digitalnog razvoja – naglasila je Spajić

Studentkinja Fakulteta za međunarodnu ekonomiju, finansije i biznis Univerziteta Donja Gorica Jovana Otašević navela je da je priliku da sarađuje sa kompanijom M:tel dobila kroz studentsku organizaciju AIESEC Montenegro.

- M:tel nas kao partner organizacije AIESEC podržava u projektima koji su namijenjeni mladima. M:tel je nama mladima omogućio odlične prilike kroz svoj paket, koji je namijenjen upravo našim potrebama i željama i omogućava nam da uz veoma povoljne cijene obavljamo sve svoje studentske i poslovne obaveze – kazala je Jovana.

Ona nije skrivala zadovoljstvo što M:telov studentski paket pruža veliki izbor mobilnih telefona, kao i određeni broj besplatnih poruka i minuta, uz veoma povoljnu cijenu od maksimalno deset eura.

jovana-otasevic-milica-raicevic

                                                                                                                        

- Za slične usluge do sada smo plaćali 20 ili više eura. Najvažniji dio paketa za mene je, ipak, neograničeni internet uz veliku brzinu. Veliko mi je zadovoljstvo što sarađujem sa kompanijom koja je okrenuta mladima – poručila je Jovana.

Studentkinja Milica Raičević, koja radi i u studentskom radiju Krš, prezadovoljna je saradnjom sa M:telom.

- U studentskom radiju smo ostvarili divnu saradnju sa M:telom. Mi koji radimo na radiju, naši prijatelji sa podgoričkih fakulteta imali su priliku kroz tu saradnju da se upoznaju sa benefitima koje M:tel nudi našoj populaciji kroz studentski paket – rekla je Milica.

Ona je oduševljena s M:telovim studentskim paketom i očekuje nastavak saradnje studentskog radija Krš i kompanije M:tel.

- Prosto nijesmo vjerovali da ćemo naš skromni studentski budžet rasteretiti za dva puta manji iznos koji sada plaćamo. Sada plaćamo od šest do deset eura i za internet, pozive i SMS poruke, naravno tu su mobilni telefonski uređaji, koje smo mogli da biramo. Preporučila bih svim studentima paket ,,Za sve tvoje ocjene“ – poručila je Milica.

 

Bogata ponuda mobilnih aparata

Telefon dostupan za mjesečnu pretplatu od šest eura je Alcatel Pixi 3, za mjesečnu pretplatu od sedam eura u ponudi je Nokia 3310 3G DS, a za osam eura studenti biraju između modela Tesla Smartphone 6.2 Lite i Samsung G355HN.

Ukoliko se studenti odluče za mjesečnu pretplatu od devet eura, biraju jedan od tri modela iz ponude Tesla Smartphone 6.2, Alcatel 5025D Pop 3 i Huawei Y6 2017 DS.

Za pretplatu od deset eura studenti se odlučuju između modela Alcatel shine, Nokia 3 DS, Sony D2105 Xperia i Samsunga G361F. 
 

studenti-u-posjeti-mtelovoj-digitalnoj-fabrici

 

Studenti sve više koriste mobilno plaćanje mPAY

Plaćanje mobilnim telefonom popularni mPAY su prvi i u najvećoj mjeri počeli koristiti studenti korisnici M:telove mreže.

-Studenti su jedan od glavnih nosilaca ovog M:telovog projekta i među prvima su počeli sa korišćenjem mobilnog plaćanja u brojnim objektima širom Crne Gore. Studenti  mPAY najviše koriste za plaćanje taksija, trgovinu u trafikama, pekarama. Koristeći tu uslugu oni na mnogo brži i jednostavniji način završavaju svoje obaveze pri kupovini i plaćanju usluga – poručila je Spajić.

 

Portal Analitika