Politika

Rastrčali se vikend-Bjelopoljci

Nosilac liste SNP-a na lokalnim izborima u Bijelom Polju, Rašo Nišavić, kazao je da njegova partija nudi najbolji izbor i realna i ostvariva rješenja.
Rastrčali se vikend-Bjelopoljci
Portal AnalitikaIzvor

"Ovih dana su se opet rastrčali po Bijelom Polju Duško Marković i vikend Bjelopoljci. Poslije pune četiri godine ponovo su među nama, sa istim-lažnim obećanjima, zaboravljajući prilikom obilaska naših sela da odgovore na tri sasvim obična, jednostavna pitanja: zašto je Bijelo Polje grad sa najviše iseljenih lica, zašto je naš grad sa najvećom stopom nezaposlenosti u Crnoj Gori i zašto naš grad ima najnižu prosječnu platu u državi", rekao je Nišavić.

Umjesto toga, kako je rekao, vikend-Bjelopoljci "na čelu sa premijerom, papagajski ponavljaju priču o navodno novim ulaganjima, asfaltiranjima, otvaranjima fabrika, kao da punih 20 godina nijesu bili u prilici da to i ostvare".

"SNP u Bijelom Polju nudi najbolji izbor i realna, ostvariva rješenja. Asfaltiraćemo putne pravce u Vraneškoj dolini, uraditi vodovode u Zatonu i Tomaševu, i po ugledu na Berane dijelićemo besplatne udžbenike svim osnovcima. Planiramo i izgradnju novog Vatrogasnog doma, kao i zgradu za mlade bračne parove. Planiramo i dovođenje novih investitora uz davanje poreskih olakšica i smanjenje taksi", rekao je Nišavić.

Portal Analitika