Crna hronika

Zapečatili Promaju zbog služenja alkohola maloljetniku

Službenici policije su zapečatili ugostiteljski objekat „Promaja“, zbog služenja alkohola maloljetnom L.S, saopšteno je iz Uprave policije.

Zapečatili Promaju zbog služenja alkohola maloljetniku
Mina/Portal AnalitikaIzvor

Službenici Centra bezbjednosti Podgorica su, kako se navodi, zajedno sa inspektorima Uprave za inspekcijske poslove, u noći između petka i subote, u ugostiteljskim objektima: „Promaja“, „Madona”, „District”, „Crazy Clock”, „Kod Bora”, i „Amici Friends”, kontrolisali da li osoblje ugostiteljskih objekata služi alkohol maloljetnim licima.

„U lokalu „Promaja“ je zatečen L.S (17) u konzumiranju alkohola, zbog čega je vlasnik lokala kažnjen, a lokal zapečaćen“, kaže se u saopštenju.

O događaju je, kako je saopšteno iz policije, obaviješten njegov roditelj, dok je vlasniku ugostiteljskog objekta „Promaja“ L.M. izdat prekršajni nalog za naplatu novčane kazne i izrečena zabrana obavljanja djelatnosti.

Akcija „Stop alkoholu maloljetnicima“ je izvedena u sklopu projekta „Mladost“ koji policija sprovodi radi suzbijanja delikventnih ponašanja maloljetnika, kao što su zloupotreba droga i alkohola i kockanje.

Portal Analitika