Politika

"Pobijedićemo nezajažljivu pohlepu DPS-a"

Pobijedićemo nezajažljivu pohlepu vlasti, promjene su neizbježne, poručili su juče iz Građanskog saveza za promjene, tokom posjete podgoričkom naselju Blok V.
"Pobijedićemo nezajažljivu pohlepu DPS-a"
Portal AnalitikaIzvor

Nosilac liste Građanskog saveza za promjene Ivan Vujović kaže da je Blok V zaokružena urbanistička cjelina koja posjeduje neophodne sadržaje, zahvaljujući činjenici da je građen u vrijeme kada je bilo zakona i reda. U to vrijeme se, kaže, pitala struka i ona je određivala što će se i kako graditi.

“DPS vlast, nasuprot tome, prostor koristi uklapajući se u želje privilegovaanih pojedinaca i njihovih partijskih bizismena, gdje postoji samo jedan cilj, a to je brza i laka zarada na štetu javnog interesa. Nećemo im dozvoliti da narušavaju ovaj prostor i da opet dođu na ideju da ovdje grade solitere”, poručio je Vujović.

dscf7216

Kandidatkinja za odbornicu Građanskog saveza za promjene Tina Raičević naglašava da “smo svi dio budućih građanskih promjena”.

Građani, ističe ona, ne žele da njihovim resursima upravlja otuđena DPS vlast, koja brine samo o sebi i svojim ortacima i kumovima.

“O tome najbolje svjedoči upravo Bazar, korupcionaški posao u kom je DPS vlast oštetila budžet našeg grada za nekoliko miliona eura. Umjesto da za taj novac izgradimo vrtiće za našu djecu, i stvorimo osnovne uslove za njihov razvoj”, kaže Raičević.

Prema njenim riječima, DPS partijska elita ne misli na njih, već samo na svoje interese, i to je samo jedan od mnogih korupcionaških poslova.

“Nećemo im više dozvoliti da nam otimaju kako bi oni za sebe i na svojim računima slagali milione”, dodala je Raičević, zaključujući da će Građanski savez za promjene raditi u interesu svih građana.

 

Portal Analitika