Politika

DF: Vuković priznao da nema pojma o problemima građana

Izjava nosioca liste Demokratske partije socijalista u Glavnom gradu, Ivana Vukovića, da opozicija Podgoricu vidi kao sredstvo da ugrozi političku stabilnost je njegov pokušaj da liči na svog šefa, koji i lokalne izbore koristi da se lažno predstavi kao zaštitnik države, ocijenjeno je iz Demokratskog fronta.
DF: Vuković priznao da nema pojma o problemima građana
Portal AnalitikaIzvor

Vuković je ranije rekao da opozicija Podgoricu vidi kao sredstvo da ugrozi političku stabilnost u Crnoj Gori i vlast DPS-a i koalicionih partnera na državnom nivou.

»Vuković je ovim priznao da pojma nema o problemima i potrebama građana Podgorice, i da ta pitanja pokušava da eskivira bježanjem u sjenku Đukanovićevih frustracija. Kao što, uostalom, nema pojma ni o politici, što je i sam demonstrirao. Naravno, on nema kapacitete da se po političkim manipulacijama i nonsensima primakne čak ni jednom Mišku Vukoviću, a kamoli majstoru neistina i podvala Milu Đukanoviću«, kazali su iz DF-a.

Politička nestabilnost je, smatraju, zaštitni znak onih koji u saradnji sa organizovanim kriminalnim grupama vladaju Crnom Gorom, a to je DPS.

»Možda je Vuković prespavao prethodne godine izučavajući evroatlantske integracije i neutralnostBelgije, ali mi smo tu da ga podsjetimo na sve što je zaboravio ili je prespavao. Konstatujemo da Vuković nije dovoljno dobar glumac da zamaskira stvarnu svrhu svog iznenadnog političkog angažmana- on je iznuđeno rješenje DPS-a, koje je, između mnogih piona, silom nametnuo Milo Đukanović kako bi ponizio dva sukobljena klana u opštinskom odboru te partije u Glavnom gradu«, navode iz DF-a.

Ocjenjuju da su ovi izbori svojevrstan referendum na kome Podgoričani biraju između superiornog programa koji nudi koalicija DF-SNP Sve za moj grad, i dosadašnje politike beznađa, neznanja i sukoba koju nameće DPS.

»Građani biraju između druge gimnazije, gradske bolnice, kvalitetnog gradskog saobraćaja, trgova i parkova u svakom gradskom naselju, i ostalih ponuda koalicije Sve za moj grad! i onoga što godinama gledamo od strane DPS-a- pritisaka, ucjena i ponižavanja zaposlenih kao što smo vidjeli prilikom obilaska vatrogasne službe«, zaključuje se u saopštenju.

Portal Analitika