Fudbal

Plavi jure pobjedu pod Goricom poslije 156 dana

Budućnost je iza sebe ostavila još jednu neuspješnu i poraznu sezonu, ali u posljednja četiri kola “plavi” imaju obavezu da odbrane makar drugo mjesto!
Plavi jure pobjedu pod Goricom poslije 156 dana
Izvor

I još nešto Budućnost ima obavezu da upiše prvi trijumf kod kuće tokom proljeća, te da obraduje navijače poslije 156 dana bez pobjede pod Goricom.

Protivnik je drugoligaš Dečić (subota, 17.00), a na klupi će kao privremeno rješenje debitovati Miodrag Džudović.

“Mislim da je došlo vrijeme da upišemo tri boda kod kuće. Sigurno je da ćemo napasti trijumf”, rekao je golman Milan Mijatović, najbolji igrač “plavih” u sezoni…

“Igramo protiv otpisanog Dečića, ali to ne smije da nas zavara i opusti. Moramo ući ozbiljno od prvog minuta, nadam se stvarno premijernom trijumfu ovog proljeća”, poručio je reprezentativac iz redova bivšeg šampiona.

Budućnost je na podgoričkoj areni vezala šest remija zaredom u prvenstvu (plus poraz od Mladosti u Kupu), a to daje za pravo Dečiću da se nada.

“Budućnost je veliki izazov za sve. Ispali smo, ali to ne znači da nemamo želju da se nadigravamo.
Pružićemo priliku nekim mlađim igračima kako bismo znali na koga možemo da računamo ubuduće”, rekao je Fuad Krkanović, privremeno rješenje na klupi Dečića.

“Igraćemo otvoreno, momci žele da se izigraju. Protiv Budućnosti možemo samo da dobijemo”, jasan je Krkanović, čija je ekipa na tri ovosezonska duela protiv Budućnosti upisala remi i dva poraza.

Portal Analitika