Fudbal

Olerdajs: Nema sukoba sa Runijem

Menadžer Evertona, Sem Olerdajs, tvrdi da ga fudbaler ovog kluba Vejn Runi nije pitao za odlazak u SAD i da ne postoji sukob između njih dvojice.
Olerdajs: Nema sukoba sa Runijem
Sky SportsIzvor

Britanski mediji su prenijeli da se engleski fudbaler načelno dogovorio sa vašingtonskim DC Junajtedom o prelasku u ovaj klub, ali je Olerdajs istakao da nije razgovarao s njim na tu temu.

"Nemam problem da pričam s bilo kojim igračem na temu njegovog odlaska iz kluba, ali želim da razjasnim da me Runi nije pitao da napusti Everton, niti je postojao bilo kakav konflikt između mene i njega", izjavio je Olerdajs, prenosi Skaj Sport.

Kako je naveo "Big Sem", načuo je da postoji šansa da Runi pređe u DC Junajted, ali da će nešto više na tu temu znati kada u toku dana bude razgovarao sa Runijem.

"Čuo sam priče da se Runi sprema za odlazak u SAD, ali koliko je to tačno znaću tek kad porazgovaram sa njim. Ne znam ništa više o transferu, a smatram da smo nas dvojica odrasle i zrele osobe, spremne na dijalog na bilo koju temu", rekao je Olerdajs.

Runi je karijeru počeo u Evertonu, ali je najveći dio karijere proveo u Mančester junajtedu iz kojeg se vratio ljetos u transferu koji je uključivao prelazak Romelua Lukakua u suprotnom pravcu.

Portal Analitika