Abiznis

Centerville i The living room nominovani za prestižnu nagradu Haute Grandeur

Hotel CentreVille u Podgorici i lounge bar The Living Room nominovani su za prestižnu ''Haute grandeur gala'' nagradu. 
Centerville i The living room nominovani za prestižnu nagradu Haute Grandeur
Portal AnalitikaIzvor

Haute Grandeur je nagrada koja se svake godine dodjeljuje najuspješnijim turističkim kompleksima sa svih 7 kontinenata, iz 60 različitih zemalja. Ono što je posebnost ove nagrade i nominacije je činjenica da se ona dodjeljuje u odnosu na komentare koje gosti ugostiteljskih objekata ostavljaju nakon svog boravka u njima.

„Haute Grandeur nagrada predstavlja svojevrstan sertifikat izvrsnosti koji se dodjeljuje samo najposebnijim ugostiteljskim objektima, koji svojim kvalitetom zadovoljavaju univerzalne ugostiteljske kriterijume“, istakao je osnivač i direktor Haute Grandeur nagrade, Marinique de Wet.

Među nominovanim objektima ove godine našli su se podgorički hotel CentreVille, kao i lounge bar The Living Room koji posluje u sklopu hotela.

„Haute Grandeur nagrada slavi vrijednosti liderstva, istrajnosti, upornosti, posvećenosti i ambicije koju CentreVille Hotel & Experiences kao i lounge bar The Living Room svakodnevno pokazuju“, dodao je de Wet.

Hotel CentreVIlle nominovan je u 5 kategorija i to: najbolji novi hotel (manje od 3 godine poslovanja), najbolji poslovni hotel, najbolji gradski hotel, najbolji dizajn hotel i najbolji lifestyle hotel. Lounge bar The Living Room nominovan je u u čak 12 kategorija i to: najbolji koktel bar, restoran sa najboljim programom dogadjaja, restoran sa najboljom evropskom kuhinjom, restoran sa najboljom prezentacijom hrane, restoran sa najboljom gourmet kuhinjom, restoran sa najboljim švedskim stolom, najbolji izvršni šef, najbolji hotelski restoran, objekat sa najboljim dizajnom enterijera, najbolji ambijent u restoranu, najbolji menadžer i najunikatnije iskustvo.

„Veoma smo srećni zbog saznanja da je naš rad i trud prepoznat od strane organizacije kakva je Haute Grandeur. Ponosni smo što doprinosimo visokom pozicioniranju Crne Gore na svjetskoj turističkoj mapi. Kompletan tim hotela CentreVille i lounge bar-a The Living Room svakodnevno unapređujući kvalitet, standard, uslugu i ponudu podiže nivo turističke ponude Podgorice. Ova nominacije samo je još jedan pokazatelj, i još jedno priznanje da kvalitetne stvari nađu svoj put do konzumenta“, kazala je Jelena Ognjenović, generalna menadžerka hotela CentreVille.

Jedan od najvećih uspjeha hotela CentreVille je činjenica da je hotel na poznatim sajtovima Trip Advisor i Booking.com proglašen za prvi izbor gostiju koji su posjetili Podgoricu.

„Sve nagrade i nominacije prijaju i laskaju, međutim koliko god one bile ponos, istovremeno predstavljaju i veliku odgovornost, kako bi se internacionalno priznanje opravdalo, očuvalo i unaprijedilo. Veoma nas raduje Haute Grandeur nominacija, s obzirom na to da zahvaljujući njoj dobijamo novi vid eksponiranosti brenda u svjetskim razmjerama. Nije u pitanju samo brend našeg hotela, već i brend Crne Gore. Kako bismo težili opštem boljitku razvoja turizma u državi, potrebno je da što više promovišemo kako pojedinačne objekte, tako i destinaciju“, zaključio je Milo Radonjić, PR i marketing menadžer hotela CentreVille.

Portal Analitika