Politika

Rožaje više nema vremena za gubljenje

Rožaje više nema vremena za gubljenje, poručeno je sa konvencije izborne liste „Za dobro građana Rožaja. Pobjednički! DPS-Milo Đukanović“, održane u toj opštini.
Rožaje više nema vremena za gubljenje
Portal AnalitikaIzvor

Mještanin sela Seošnica i član opštinskog odbora DPS-a Rahman Nurković pozvao je sve one koji žele da Rožaje bude bolje mjesto za život da podrže tu, kako kaže, pobjedničku listu, jer nudi najbolja rješenja za grad.

Kandidatkinja za odbornicu u lokalnom parlamentu Ermina Nurković kazala je da DPS predstavlja model građanske partije koja je bila sa njima kada im je bilo najteže, a nešto starije generacije se odlično sjećaju kako je bilo.

DPS je, naglašava, uvijek gradila moderan i stabilan grad.

“U stanju smo beznađa. Urušena nam je osnovna egzistencija i pravo na demokratiju. Više nemamo vremena za gubljenje i čekanje. Nešto se konačno mora promijeniti. Ne želimo da ispaštamo zbog grešaka koji su drugi pravili i da mi i naša djeca odužujemo dugove koji su oni napravili”, istakla je Nurković.

Član glavnog odbora DPS i bivši predsjednik opštine Nusret Kalač poručuje mještanima Seošnice i svim Rožajcima da će DPS sigurno biti dio vlasti.

Ne smiju, dodao je, dozvoliti da još jednom budu prevareni.

“Nakon pobjede na izborima, biće završena ugradnja sekundarne mreže u Seošnici u okviru projekta Malisorsko vrelo, koji je započet prije četiri godine i vodu će dobiti još deset domaćinstava sa izvorišta Šefkovo vrelo”, kazao je nosilac liste i predsjednik rožajskog odbora DPS Bećir Kalač.

Posebna pažnja, zaključio je on, biće posvećena razvoju poljoprivrede, a u saradnji sa mještanima i u skladu sa mogućnostima, DPS će nastojati da realizuje sve zahtjeve.

Portal Analitika