Fudbal

Svi ćemo biti 150 odsto spremni za LŠ, pa i Ronaldo

Trener fudbalera Real Madrida Zinedin Zidan odbio je da komentariše kontroverzne situacije koje su se dogodile tokom utakmice njegovog tima i Barselone, koja je završena remijem (2:2).
Svi ćemo biti 150 odsto spremni za LŠ, pa i Ronaldo
Sport klubIzvor

Poslije El Klasika na Kamp Nouu govorilo se o potencijalnom pritisku Mesija na sudije, faulu Suaresa prilikom gola, ali i zadirkivanju Pikea i Naća u tunelu...

"Niti me je zanimalo niti želim da pričam o tome. Šta se desilo ostaje na terenu i to je to. Šta ću promijeniti ako budem govorio o tome. Svi smo vidjeli da je postojao faul, sem sudije. Završilo se golom i to je to. Nikada se neću žaliti na sudijske odluke", kazao je legendarni Francuz i dodao:

"U tunelu se uvijek nešto dešava. Sada je problem što sve izađe na vidjelo. Kamere su svuda. Sve se to dešavalo i ranije, ali je ostajalo u svalčionicama."

'Kraljevski klub' u srijedu očekuje duel sa Seviljom.

"Ostale su nam još tri utakmice do finala Lige šampiona. Pokušaćemo da odigramo dobro protiv Sevilje. Imamo priliku da osvojimo tri boda i postignemo gil. Najvažnije je da odigramo dobro."

Za pomenuto finale najjačeg evropskog takmičenja Real bi trebalo da bude potpuno spreman i u najjačem sastavu.

"Biće spremni 150 odsto i Kristijano, i Isko i Karvahal. Možda će Kristijano biti van terena najduže, pošto se tek povrijedio. Ali biće dobro, hoda normalno. Nema problema za finale", poručio je na kraju Zidan, dodavši da će Portugalac propustiti utakmicu protiv Sevilje.

Finale Lige šampiona na programu je 26. maja, a rival Madriđanima biće Liverpul.

Foto: David Rodgers / Getty images

Portal Analitika