CEDIS

CEDIS: I sjutra višesatna isključenja struje

 Djelovi više opština biće sjutra nekoliko sati bez struje zbog ugradnje novih brojila i radova na mreži, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

CEDIS:  I sjutra višesatna isključenja struje
Portal AnalitikaIzvor

Objekti u kojima budu ugrađivana brojila bez struje biće od osam do 18 sati.

U Podgorici će nova brojila dobiti Doljani, Iveze Vukov, Burum, Murtovina, M. Kuča 23, D. Jovanova, V. Bogišića, Masline bb, Dj. Orahovca, Djule, Vojvode Vasa Bracanovića, N. Miljanića i S. Orovića, a u Baru Šušanj, Zeleni pojas i Žutokrlica.

U Podgorici će, zbog radova na mreži, od osam do 17 sati bez struje biti sela Kruševice, Jasika i Ptič, a od devet do 12 sati dio ulice Radosava Burića (zgrade iza Kineske ambasade).

Bez struje će od devet do 15 sati, ostati Plavska, Vardarska i Kosovska ulica.

Na Cetinju će, od deset do 11 sati, bez struje biti Švedsko naselje, djelovi ulica Peka Pavlovića i Lovćenske ulice.

U Kotoru, od osam do devet sati, bez struje ostaće Grbalj, Radanovići, Petoselica, Marovići, Krimovica i Kovačko polje.

Bez struje će, od devet do deset sati, biti Škaljari, a od devet do 11 sati dio Orahovca, kod bivšeg Beogradskog odmarališta.

Od deset do 17 sati bez struje će, naizmjenično, od po sat ostajati potrošači u Grblju.

U Herceg Novom će, od devet do 12 sati, bez struje biti Mirišta,a od devet do 13 sati Kamenari i Đurići.

U Nikšiću, od devet do 15 sati, bez struje ostaće Gornje Polje, Brana, Okolišta, Donja Zagora i dio potrošača u Straševini.

U Bijelom Polju, od devet do 15 sati, bez struje biće Pećarska, Tomaševo, Lijeska, Sokolac, Barice, Obod, Žaljevo, Skočigorina, Grančarevo, Glibavac i Ujniče.

U Kolašinu će, od osam sati do 14 sati i 30 minuta, bez struje ostati Crkvine i Ravni, a od osam sati i 30 minuta do 14 sati Starče.

U Pljevljima će, od osam do 15 sati, bez struje biti Ljutići, Vrulja, Breza, Klopet, Zelena Stjena, Podborova, Krupice i Zaglavice.

U Žabljaku, od devet do 15 sati, bez struje ostaće Borje.

U Andrijevici će, od osam sati i 30 minuta do 14 sti i 30 minuta, bez struje biti Jošanica, Krajišta, Japan, Žar Miškovića, sela Kralje i Sjenožeta, dio sela Trešnjevo i katuni Rudo Brdo i Gradišnjica, a predviđeno je i kratkotrajno isključenje dalekovoda 10kV izvoda Kralje.

U Beranama, od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta, bez struje ostaće selo Crni Vrh.

U Rožajama će, od devet do 11 sati, bez struje biti dio sela Grahovo, selo Lučice, a kratkotrajno i dalekovod 10kV izvoda Bašča.

Bez struje će, od 11 sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta, ostati selo Grižica.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odgođeni.

Portal Analitika