Košarka

Alimpijević napustio klupu Zvezde!

Crvena zvezda ove sezone igra ispod očekivanja, a poslije nedavnog poraza u Superligi Srbije, od Mege, rukovodstvo kluba je raskinulo saradnju sa Dušanom Alimpijevićem.
Alimpijević napustio klupu Zvezde!
Portal AnalitikaIzvor

Alimpijević je na konferenciji za medije nakon poraza od Mega Bemaksa najavio da će razgovarati sa čelnicima kluba o budućim potezima, a kako su saopštili iz crveno-bijelog tabora, sada je i zvanično sporazumno raskinuta saradnja sa mladim stručnjakom, prenosi Sport klub.

Tim će do kraja aktuelne sezone voditi Milenko Topić. Nekadašnji igrač Crvene zvezde se na Mali Kalemegdan vratio ljetos kao asistent Alimpijeviću.

"KK Crvena zvezda mts obavještava javnost da Dušan Alimpijević od danas, nije više trener prvog tima. Klub je sa trenerom sporazumno raskinuo ugovor. Do daljeg prvi tim će voditi dosadašnji pomoćnik Milenko Topić", saopšteno je iz kluba.

Crvena zvezda je ove sezone poražena u finalu Kupa Radivoja Koraća od Partizana, zatim i u finalnoj seriji ABA lige protiv Budućnosti, a u grupnoj fazi domaćeg prvenstva pretrpjela je dva poraza - od Borca i Mega Bemaksa.

Portal Analitika