Politika

DPS: Koalicija URA-Demokrate se sprema za još jedan izborni poraz

“Koalicija URA-Demokrate je sa vrijeđanja svojih koalicionih partnera, u nedostatku drugih argumenata, prešla na lični animozitet prema odbornicima DPS-a u Glavnom gradu, pa im smeta neko samo zato što se zove Isen Gaši i politički misli drugačije od njih”, saopšteno je iz DPS-a.

DPS: Koalicija URA-Demokrate  se sprema za još jedan izborni poraz
Portal AnalitikaIzvor

“ Žalosno je kada su mladi ljudi toliko ostrašćeni da prozivaju svoje političke protivnike na ličnoj osnovi, i to najviše govori o njima i njihovoj politici podjela na nacionalnom, vjerskom i ljudskom  nivou. Ali od partije koja na dnevnoj bazi vrijeđa sve - od svojih koalicionih partnera do političkih protivnika, na najprimitivniji način, nije za očekivati da se drugačije ponaša, radi i misli. Očigledno ih hvata panika zbog činjenice da svi pokazatelji govore da će u Podgorici doživjeti još jedan izborni poraz, u nizu, pa gube svaki kompas u javnom nastupu.

Klub Odbornika Demokratske partije socijalista i čitava partija najoštrije osuđuju ovakav rječnik i govor mržnje i apeluju na sve da se u predstojećoj kampanji sačuvamo od ovakvih prizemnih i primitivnih saopštenja kao što je posljednje koje je potpisala Tanja Džankić, predstavnica koalicije URA-Demokrate, i još jednom naglašavamo da ćemo, kao i uvijek do sada, razmjenjivati argumente a ne uvrede, jer su činjenice na našoj strani”, zaključeno je iz DPS-a.

Portal Analitika