Fudbal

Siti ubjedljiv protiv Vest Hema, Felaini srušio Arsenal

Fudbaleri Mančester sitija pobijedili su danas na gostujućem terenu u Londonu Vest Hem sa 4:1, u utakmici 36. kola Premijer lige.
Siti ubjedljiv protiv Vest Hema, Felaini srušio Arsenal
Portal AnalitikaIzvor

Šampion Engleske poveo je u 13. minutu golom Liroja Sanea, a prednost je udvostručio Pablo Zabaleta, autogolom u 27. minutu.

Gol za Vest Hem postigao je Aron Kresvel u 42. minutu, a dva gola prednosti Sitiju vratio je Gabrijel Žesus u 53. minutu. Konačan rezultat postavio je Fernandinjo u 64. minutu.

Ekipa Pepa Gvardiole je ostvarila 30. pobjedu u prvenstvu i na prvom mjestu na tabeli ima 93 boda. Siti je do sada postigao 102 gola u Premijer ligi, a rekord je 103 i gotovo sigurno će do kraja šampionata postati novi rekorderi.

Vest Hem je pretrpio drugi vezani poraz, bez pobjede je u četiri posljednje utakmice i zauzima 15. mjesto na tabeli sa 35 bodova. "Čekićari" se nalaze na tri boda od zone ispadanja.

Fudbaleri Mančester junajteda pobijedili su danas na svom terenu ekipu Arsenala sa 2:1 u utakmici 36. kola Premijer lige.

Junajted je poveo u 16. minutu golom Pola Pogbe, izjednačio je Henrih Mhitarjan u 51, a pobjedu domaćoj ekipi donio je Maruan Felaini u 92. minutu.

Junajted je drugi na tabeli sa 75 bodova, dok je Arsenal šesti sa 58.

Ekipa Žozea Murinja u narednom kolu gostuje Brajtonu, a Arsenal dočekuje Barnli.

Portal Analitika