Fudbal

Majstorija Jankovića u porazu Partizana

Poraz Partizana u Novom Sadu. Crno-bijeli su izgubili od Vojvodine - 2:1 (1:1).
Majstorija Jankovića u porazu Partizana
Portal AnalitikaIzvor

Već u 11. minutu je domaćin stigao do vođstva. Sjajan potez Arsića, ubačena lopta u prazan prostor, Jovančić to prati, ostaje sam ispred Jovičića i rutinski šalje loptu u gol.

Poslije toga šansi nije bilo sve do 26. minuta. Janković se namješta i s ivice kaznenog prostora pogađa dalji ugao, prava majstorija crnogorskog reprezentativca.

 

Sjajna prilika za goste u 62. minutu, Janković ostavlja za Tošića, ali ovaj ne uspijeva da skrene loptu u gol. Kazna za to stigla je u 76. minutu. Arsić je izveo prekid, poslao odličan centaršut, Radovanović bio najviši u skoku i matirao Jovančića.

Koškanje i isključenje Zdjelara u 83. minutu. Arsić ga je faulirao, nervozni Saša ga namjerno laktom udara u glavu, potom ulazi u verbalni sukob sa još dvojicom protivnika, pa mu Mažić pokazuje put ka svlačionici.

Par minuta poslije toga su Novosađani imali priliku da riješe svaku dilemu, lopta je završila preko gola. U nadoknadi je Ožegović mogao da donese izjednačenje, bio je najviši u skoku, ali je Rockov uhvatio loptu.

Partizan je drugi sa 39 bodova, dok je Vojvodina osma sa 25 poena.

 

 

Portal Analitika